Witam montował ktos w 159 niefabryczne podgrzewanie foteli ?? niektore wersje mialy fotele podgrzewane to i może jakis kabel do foteli włożyli do tych co nie mialy z gory dzieki za info![]()
Witam montował ktos w 159 niefabryczne podgrzewanie foteli ?? niektore wersje mialy fotele podgrzewane to i może jakis kabel do foteli włożyli do tych co nie mialy z gory dzieki za info![]()
Zasilanie możesz poiągnać z zapalniczki z tunelu, a może jest wtyczka zasilająca pod fotelem... problem to włącznik, bo pewnie nie ma go w "obudowie" fotela...
Kolega chyba miał na myśli wymianę foteli bez grzania na te z podgrzewaniem... Dobrze rozumiem?
Mnie też czeka podobna przeróbka, mam zasilanie pociągnięte do dodatkowej wtyczki na konsoli z tyłu, spróbuję do niej się podpiąć jeśli uciągnie...
Jak nie to pewnie z aku gdzies polecę...
Raczej odczytywałbym to jako pytanie, czy w wersji bez grzania tyłka może być pociągnięta instalacja aż pod sam fotel tak, by wpiąć albo własne maty, po uprzednim włożeniu ich w fotel (vide to co Bocian pisał, czyli zdejmowanie tapicerki i cała zabawa z tym związana), czy też podmianka całego fotela.
Też jestem zainteresowany tym tematem, więc wszelkie wskazówki dot. potencjalnej lokalizacji kostki pod fotelem mile widziane (jak również ew. rozwiązania, jeżeli ktoś już to robił) :-) Oczywiście w przypadku jej braku pozostanie zabawa w kładzenie odpowiednich kabli samemu (tu nie wiem czy nie lepiej polecieć ze skrzynki bezpieczników wpinając się na tę samą lokalizację bezpiecznika, co zapalniczka - ale przy użyciu bypassu, żeby dołożyć dodatkowy bezpiecznik na nowo powstaly uklad i nie przeciążać jednego obwodu).
siemka chodzilo mi o cos takiegohttp://allegro.pl/mata-grzewcza-grze...303493069.html
to jest kompletne z włacznikiem itp tylk ozastanawiam sie własnie czy wtyczka pod fotelem bedzie gdzie można to podłaczycbo skoro sa zamontowane bezpieczniki w bagazniku od podgrzewanych foteli to i wtyczka musi byc bo po co by je tam pchali
no chyba ze sie myle
![]()
Ja zalozylem takie maty w 156. Trudność zbliżona do zera. Prąd pociagnalem z regulacji foteli, bo nie znalazłem oryginalnej wiązki zasilającej grzanie.