witam. założyłem skóre i mam takie pytanie: czy da sie zamontować podgrzewanie foteli? jest strasznie zimna. jak tak to gdzie kupić coś takiego? dodam że nie miałem podgrzewanych foteli w aucie
witam. założyłem skóre i mam takie pytanie: czy da sie zamontować podgrzewanie foteli? jest strasznie zimna. jak tak to gdzie kupić coś takiego? dodam że nie miałem podgrzewanych foteli w aucie
Pewnie że się da. Poszukaj na allegro mat grzewczych, albo kup jakieś tanie fotele od anglika i wypruj maty, możliwości jest wiele. Możesz tez popytać w dziale BAZAR czy ktoś nie chce odsprzedać takich mat. Albo szukac po szrotach a nuż sie trafią ładne foteliki ze sprawnymi matami ale to hazard raczejPozdrawiam.
jakby ktos miał linka do takich mat to będe bardzo wdzięczny
A instalacja elektryczna do fabrycznych mat idzie w kostce airbag lub jakoś obok niej?
Czy trzeba pół samochodu rozpruć by podciągnąć zasilanie
ja właśnie założyłem sobie fabryczne maty, nie powiem, roboty z dwoma fotelami na co najmniej 2 dni, kostka przyłączeniowa po prawej stronie jest pod wykładziną i dostęp do niej dobry, natomiast z lewej strony tragedia. Szukałem jej chyba z dwie godziny, wyprułem wszystko dookoła i znalazłem ją dopiero głęboko pod bitumiczną matą w nogach kierowcy. Okazało się jeszcze, że kabel zgnił (śniedź) więc kolejna robota. Drugi raz bym się za to nie wział, gdyby nie to, że fotel kierowcy musiałem wymienić to raczej bym sobie podarował.
Jakie dwa kable są wpięte w tą kostkę? To niby gdzie one prowadzą?
Myślałem że będzie tylko wolna wtyczka tzw. "dziewczynka" a w fotelu druga cześć