Koni sport 550zl za szt... Troche duzo
Eibech pro kit 850 za komplet...
Pewnie przy okazji warto by bylo wymienic kompletnie wahacze i inne pierdolety. Cala zabawa z 4tys jak nic
Sent from my iPhone
Born to be wild.
grzdylu, nie pisz tutaj ile tylko żonie powiedz![]()
Haha dzieki Zonkil ze mi zone podwiozleszaniemogla bidulka
blednik nie wytrzymal... Lepiej zeby nie wiedziala ile kasy bokiem idzie na Alfe
Sent from my iPhone
Born to be wild.
Dzisiaj na torze same subarki lataly, jutro po śniadaniu GT podjedziemy to moze uda sie wbić na małe conieco:-), chociaż widzę, ze klocki szybko osiągają temp. graniczna..w pierwszej kolejności do wymiany..
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Superos po 90pln wpisowe. Warto by sie zainteresować.
W lipcu mnie bedzie ale sierpień czemu nie.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przeszwiemidź sie zajmij czym powinieneś a nie klikaniem na forum.
Jutro rocznica dopiero:-)
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)