cooo ? xd
18:00
19:00
20:00
cooo ? xd
~ taka była piękna ! :C
Hahaha
To ja też jutro będę, może kupię jakąś kiełbasę![]()
Akurat ten club słynie z rachunków po kilka dziesiątki tysięcy złotych drink za 2000 zł
Rekordzista wydał tam 1 mln złz firmowych pieniędzy
a z tym u nas też nie ma problemuzabiore jakiegoś klienta ze sobą (marketing) hahsdiufhg
~ taka była piękna ! :C
Dzisiaj co najwyżej youngitmer'y się spotykają pod Narodowy,
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Uooo ... No to i ja sie postaram byc, tyle, ze Alfy nie mam kiedy umyc... Ciagle pada... Nawet teraz... "O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny I pluszcze jednaki, miarowy, niezmienny,
Dżdżu krople padają i tłuką w me okno... Jęk szklany... płacz szklany... a szyby w mgle mokną"
PS: ktos ma moze ramki klubowe na zbyciu? albo chociaz wie sekretna poczta kiedy beda w naszym e-sklepie dostepne?
Ostatnio edytowane przez Imć ; 02-07-2014 o 16:24
Ja moge oddacwoze w bagazniku
Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
A dwóch par nie masz ?![]()