czy ktos sie orientuje czy jest jakis wylacznik do gniazda zapalniczki w bagazniku?
z gory dziekuje
czy ktos sie orientuje czy jest jakis wylacznik do gniazda zapalniczki w bagazniku?
z gory dziekuje
Nie maNo chyba, że ktoś specjalnie zakładał
Pozdrawiam
Witam
Odswierze troche temat gdyz nie dziala mi zapalniczka w bagazniku Alfy 159. Dodam ze pierwsza znajdujaca sie w podlokietniku kierowcy dziala prawidlowo. Bezpiecznik tylnej zapalniczki rowniez zostal sprawdzony. Nie wiem gdzie dalej szukac problemu. Mial ktos podobne doswiadczenie? Pozdrawiam.
Witam.
Zdjalem boczny panel w bagazniku i okazuje sie ze dwa kabeli (czerwony i czarny) sa wpiete prawidlowo. Cala kostka umieszczona w zapalnicze wygladala jakby nie ruszana od narodzin;-) Przedmuchalem, wpialem ponownie, sprawdzilem ponownie bezpieczniki pod kierownica i dalej nic:-/
A co podpinales do tego wejścia 12V?
Nic szczegolnego.
Auto zakupilem 3 miesiace temu. Nie używałem tylnego gniazdka dlatego sie nie zorientowalem ze nie działa. Przedwczoraj podpiałem transmiter i zauwazylem ze nie ma reakcji. Sprawdzilem nastepnie nawigacje i rowniez nie laduje. Ten sam transmiter podpialem w gniazdku w podlokietniku i dziala prawidlowo. Prawdopodobnie poprzedni wlasciciel cos mogl zmajstrowac. Ma ktos pomysl gdzie dalej szukac przyczyny?