A tak na marginesie ilu będzie z małymi dziećmi? Chyba że to grill studencki....![]()
Ja będę z małym trollem![]()
Jeśli pomogłem - kliknij na gwiazdkę.
był by ktos chetny na zlocik w zgorzelcu z noclegiem?moze udaloby mi sie zorganizowac Pole na obrzeżach miasta gdzie wejdzie spokojnie 100+ aut +namioty (ewentualnie kto bogaty sa hotele :> ) gra w siatke, badmintona, grilowanie itp, w dzien spotkanie w zgorzelcu na parkingu pod leroyem (zalatwiona zgoda) potem przejazd na zamek czocha, a nastepnie do niemiec na berzdorf see (google pl patrzec) . Byli by jacys chetni?
![]()
Zależy od terminu, ale pisze sie na to
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja z dzieciakiem pod namiot nie dam rady.
Ale wydaje mi się, że deklaracje mogą zacząć padać jak będzie konkret. Bo na hasło "może się załatwi", albo "kto chce to są hotele" to przyjezdni z dalszych zakątków się nie zdecydują....
hotel jest czynny 24/7, a nawet 2. Są rowniez noclegi w pokojach niedaleko nawet mojego miejsca zamieszkania, ma to znajomy, postaram sie dowiedziec ile kosztuje i zobacze jak to wyglada. Dzis zapytam o pole. Tak wiec dzis lub jutro napisze co i jak konkretnie. Mysle ze gdyby bylo chociaz z 20-30osob z daleka, wtedy nocleg w hotelu lub nawet tych pokojach mozna byloby negocjowacDobrze by bylo gdyby ci co "byliby" chetni pisali czy wrazie "W" pisali by sie pod namiot czy raczej nocleg w hotelu. Wtedy bede po kilku dniach wiedzial mniej wiecej ilu by nas bylo, to wynegocjowal bym ceny
Pewny jest grill, gra w iatowke, badmintona (ewentualnie wasze oferty rozrywki ) no i pewna wycieczka na zamek Czocha a nastepnie BErzdorf see w niemczech
![]()
Ja również będę w sobotę, tylko pytanko mam od której godziny zaczynamy grilla???
W sobotę będę juz od 12 z grillem - chyba, ze ktos chce wcześniej to jestem otwarty na propozycjei tak rezerwuje cały dzien na to (o ile pogoda sie poprawi...)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak na marginesie zdobylam tego grilla (maly bo maly,ale zawsze cos) takze egzemplarz bedzie,no i wegiel
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest