Ja wymieniłem seryjne na GMS 6315, gra lepiej o ok. 40% od seryjnego radia z mp3 bez NAVI i Bose.
Wyraźnie lepszy dół, znacznie więcej szczegółów w wysokich tonach, duża różnica na +
Jedynie tuner FM jest słabszy od seryjnego radia.
Ja wymieniłem seryjne na GMS 6315, gra lepiej o ok. 40% od seryjnego radia z mp3 bez NAVI i Bose.
Wyraźnie lepszy dół, znacznie więcej szczegółów w wysokich tonach, duża różnica na +
Jedynie tuner FM jest słabszy od seryjnego radia.
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest
Ja posiadam navi connect i jestem ciekaw opinii kto wymienił to radio na "inne" niefabryczne.
Chodź moim zdaniem to radio fabryczne gra bardzo dobrze.
alces1 nie pisał czasem o tym?
Jakie radio 2din polecicie w przyzwoitej cenie dla moich wymagań :
-Lepsza jakość dźwięku niż w standardzie (bez bose i navi)
-Nawigacja
-Kamera cofania
-Sterowanie z kierownicy
Jeszcze dobrze by było żebyś podał budżet. Ale i tak wszystko już zostało napisane. Przeczytaj te kilka stron i na pewno ugruntujesz sobie wybór.
Właśnie przeczytałem budżet nie przekraczający 2tyś. zł. Tylko zastanawiam się jak grają te radia mało znanych firm. Bardziej myślałem o jakimś "firmowym" radyjku
Jak dla mnie GMS-y grają bardzo dobrze, zresztą to są bliźniacze radia z Blaupunktami
Do 2 tyś raczej nic lepszego nie znajdziesz z takim "wypasem"
U mnie na uniwersalnym adapterze tylko 2 przyciski z kiery nie działają
Ja w swojej alfie mam zainstalowane JVC JVC KW-NX7000, ładnie to gra, wiele opcji ciekawych, slot kart,wyjście USB. Mapa jest,nie wiem jedynie jak kwestia map.