Witam.
Wie ktos moze jak latwo zrobic funkcjedprowadzania do domu: aby po zamkniecu samochodu z pilota zapalily sie swiatla np. na 20 sekund ??
Witam.
Wie ktos moze jak latwo zrobic funkcjedprowadzania do domu: aby po zamkniecu samochodu z pilota zapalily sie swiatla np. na 20 sekund ??
bedzi trzeba zrobić układzik na ne555 ale to już nie prostoA jak prosto to widziałem na allegro. Albo kupić nowego chryslera sebringa
w nim mam ta opcje
![]()
to chyba najprostszy sposóbNapisał siwy144
![]()
i chyba najdrozszy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Napisał siwy144
eee spoko na allegro mozna dostac takiego w miare za 80 tysAle tak serio to kup na allegro juz zestaw
![]()
prosto prosto.. jak ktoś potrzebuje pomocy to na prvNapisał siwy144
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Tomasz proszeJak ktoś sie nie zna na elektronice to wiesz
![]()
Łukasz - przecie tam tylko kilka części jestNapisał siwy144
po co przepłacać na alledrogo
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
A tanszym jest zakup Volvo 480 8))) .Napisał siwy144
Miałem takie 2 cuda, pozatym,ze to świetne auto i rzadko spotykane to miało (poza innymi bajerami jak rozbudowany komputer pokładowy,podświetlane zamki z zewnątrz po ruszeniu klamką, i wiele innych gadzetów i rozwiązań technicznych - i to 1986rok jak weszła!) - własnie Follow me home - przed wyjściem trzeba było " pyknąć" długimi i zaświeciły się światła dalekosięzne (oddzielne klosze do nich) i po zamknięciu zamka kluczykiem (załączenie się alarmu + domknięcie szyb i szyberka automatyczne...) światła te świeciły się ok.20-30 sekund. Z reguły wchodziłem do domu (oswietloną drogą) i gasły :wink: . Bajer jak ta lala :mrgreen:
dawno temu i nieprawda: 33 1.8td rosso - 146 1.6ts nero - GTV 1.8ts nero - 156sw 2.4Jtd nero - 156sw 20v grigio luce di amalfi - GT ts blu chiaia di Luna - 156sw 20v grigio metalico - 166 Jtd cf3 nero volcano - 166 2.5V6fl - 159fl sw jtdm 16v grey indigo