Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Temat: Alfa 156 1.9 jtd fl ti

criss
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    wielki obrońca KOGO?????
    jedno i to samo czyli CO?
    sprecyzuj synu swoją wypowiedź
    wątek dotyczy 156 1.9 i piszemy o niej, akurat teraz motyw utraty wartości
    piszemy o tym, ze to auto mocno traci na wartosci
    do czego więc odnosi się twoje zawodzenie do moderatorów, synu?
    nie jestem twoim synem po pierwsze (nie chciał bym mieć takiego ojca), po drugie nie bede dyskutował z tobą, po trzecie przestań już biadolić że co ci sie nie podoba bo i tak tego nie zmienisz. OBROŃCA PRAWA sie znalazł

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kamillll
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    159 1.9 16v 177HP@402nm by @sdero

Domyślnie

Cytat Napisał criss Zobacz post
    nie jestem twoim synem po pierwsze (nie chciał bym mieć takiego ojca), po drugie nie bede dyskutował z tobą, po trzecie przestań już biadolić że co ci sie nie podoba bo i tak tego nie zmienisz. OBROŃCA PRAWA sie znalazł

odpuść...on pokona każdego w biciu piany...nie warto...

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

Co do sworznia sam mam regenerowany (czy wymieniany co za różnica) zestaw TRW 500 zł za komplet sworzni (TRW) i tulejek (BOGE) Więc chyba się jednak opłaca, a ponad 15tys już strzelone i nic się z tym nie dzieje.
    Co do kupna i sprzedaży za jakiś czas - szczerze nie ma to sensu, bo auto straci na wartości, też tak kupiłem 2 lata temu z nadzieją na sprzedaż i no raczej jeszcze z rok nią pojeżdżę
    KRS nie szczekaj, bo już tak bardzo się odgrażałeś, że Poznań to nie Londyn i alf na innych numerach niż poznańskich też sporo nie ma, a do dzisiaj nie dojechałeś. Nie masz nic konstruktywnego do wniesienia to po prostu się zamknij i nie komentuj bo to ani śmieszne, ani pomocne.
    147 powodów do zadowolenia

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Cytat Napisał criss Zobacz post
    Ponownie proszę, odpowiedz na pytania chłopcze jakie ci zadałem, nadal nie wiem o co ci chodziło.

Co do bycia obrońcą prawa: tak, chcę życ w normalnym kraju, w państwie prawa a nie w państwie gdzie ceni się cwaniactwo i kombinatorstwo a złodziejstwa nazywane są własciwym zachowaniem. I trzeba o tym mówic, bo czym więcej i częsciej się bedzie mowiło, tym szybciej to sie zacznie zmieniać.

Ty masz najwyraźniej inne zdanie.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia