Witam. Czy jest możliwość wyjęcia grotu i elektroniki z połamanego kluczyka (czerwonego) do alfy 156 i przełożenie do innego, zakupionego np. na allegro z innego egzemplarza alfy 156 (oryginalny kluczyk)?
Witam. Czy jest możliwość wyjęcia grotu i elektroniki z połamanego kluczyka (czerwonego) do alfy 156 i przełożenie do innego, zakupionego np. na allegro z innego egzemplarza alfy 156 (oryginalny kluczyk)?
Wczoraj zamontowałem sterownik uniwersalny. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to opiszę to w "Zrób to sam".
Ja również już jakiś czas temu zainstalowałem sterownik uniwersalny RTX. Coś tam też mogę napisać![]()
Erwin. Opisuj
Wysłane z S3
Opowiadaj - zainteresowanie jest.
wysłane z nokii 6310i
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Dodałem artykuł w "Zrób to sam" ale czeka na akceptację moderatora (już kilka dni).
Przygotowałem więc wersję offline:
https://onedrive.live.com/view.aspx?...JJO21M4O8ejN5U
W razie czego piszcie na PW lub maila.
A co z podłączeniem otwierania bagażnika z pilota?
Do otwierania bagażnika z pilota trzeba dokupić oddzielny siłownik, który to umożliwi. Ja u siebie tego nie montowałem.
Nie no... u mnie jest siłownik do bagażnika, ale tylko jeden klucz jest "pilotem", drugi jest zwyczajny. Dlatego chce dokupić odrębnego pilota.