Ja bym się w koszulki nie pchał. Raczej jakieś znaczki za szybę. To prościej i praktycznie za darmo bym zrobił.
W sobotę zrobię na próbę jedną sztukę i będę widział jak to wygląda. I jedno w wielkim formacie do sklejenie z kilku części.
Ja bym się w koszulki nie pchał. Raczej jakieś znaczki za szybę. To prościej i praktycznie za darmo bym zrobił.
W sobotę zrobię na próbę jedną sztukę i będę widział jak to wygląda. I jedno w wielkim formacie do sklejenie z kilku części.
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
Włodek, jeśli Ci to nie sprawi problemu to pomyśl nad projektem "Alfaholicy Podkarpacie ". Będzie wtedy więcej chętnych.
Albo "Podkarpacki Klub Alfa Romeo"![]()
Włodziu proponuję text z oznaczeniem miasta czy regionu wrzucić bardziej czytelny niż w próbce
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Włodziu daj maila to Ci podesle to logo
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
poszło na PW
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
jak chcecie robic koszulki mam kumpla ktory robi takie gadzety na zamowienie - w razie czego zapraszam na ich strone www.noszecochce.pl mam kilka koszulek od nich i jestem mega zadowolony
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
wlasny projekt nie ma problemu, cena uzalezniona od ilosci i rodzaju (wielkosci) nadruku - sam napis w 1 kolorze to i pojedyncze sztuki robia. jak masz cos konkretnego to daj znac i podpytam
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!