To mi w 159 po 4km wskazówka chyba nawet się nie dźwignie![]()
To mi w 159 po 4km wskazówka chyba nawet się nie dźwignie![]()
4 km w zupełności wystarczy by nagrzać go do 90 stopni wskazówka zaczyna się podnosić po 1-1.5km czyli już ma ponad 50 stopni.
Potwierdzam. JA do pracy mam całe 8 km. Po około połowie mam 90st na zegarach. Moje spalanie to jakieś 8,8 - 9 l/100km, a 90 % to ścisły Szczecin. Oczywiście pisze o spalaniu z dystrybutora a nie z kompa który pokazuje jakies 1-1,5 mniej. Myśle, że na taką landarę i moc 175km to 9 litrów w ścisłym mieście to dobry wynik.
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Nie rozumiem. Co z tego że stało 1,5 dnia?czuję się okłamany
![]()
Marku stala 1,5 dnia i caly czas ttzyma 90 stC![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
błuuuuaaaahahaha
to znaczy że nie grzeje się szybko tylko nie stygnie w ogólejakby nie patrzeć okłamał mnie
![]()
Może dareme ma specjalną wersje- jak to mawiaja "mechanicy wysokich lotów" DEWASTO i mu podgrzewa silnik na postoju
A tak na powaznie to moja babunia 10V na sprawnym termostacie bardzo szybko sie nagrzewa do 90C. 3-4 km i juz silnik zagrzany. Także ten tego.![]()
[C
Jezus maria zobaczcie na ICSpo to ujalem go na zdjeciu. stala 1,5 dnia po czym przejechalem 4,9km ( ICS) i wyszlo 90 stopni, byla juz szybciej po ok 4,2 ale dopiero pozniej moglem sie zatrzymac na swiatlach i strzelic fote. napisalem ze stala zeby nie bylo ze godzine wczesniej jezdzilem i dlatego tak szybko mi sie zagrzala
![]()
..... aha ......
ale trzeba przyznać że się uśmiałem![]()