Włodek jak rezerwujemy to ja też proszę A5 Podkarpacie. Chyba że będzie Rzeszów no to wiadomo![]()
Włodek jak rezerwujemy to ja też proszę A5 Podkarpacie. Chyba że będzie Rzeszów no to wiadomo![]()
Może być dowolne miasto. Potem wstawię przykład
Dodano po 5 minutes:
Nie będzie to naklejka bo po odklejeniu jest praktycznie do wywalenia. Jest to normalna kartka zafoliowana ( wielokrotnego użytku ).
Można od środka podkleić na szybę lub wsunąć za obudowę słupka, lub włożyć za wycieraczkę , albo zamocować do daszka przeciw słonecznego np. taśmą klejącą dwustronną. Jak kto woli.
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 31-07-2014 o 15:25 Powód: Dodano
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
Mamy do wyboru:
Ogólne Podkarpacie, Dębica, Rzeszów, Jasło. Może być i inne miasto. Wielkość połowa A4 czyli A5. Jest to normalna kartka zafoliowana.
Dodano po 10 minutes:
Na niedzielę będę miał trochę gotowych. Jeśli byśmy się spotkali to porozdaję każdemu, co kto będzie chciał.
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 31-07-2014 o 16:03 Powód: Dodano
Amantes amentes
Czy ktoś z Rzeszowa mógłby wziąć jedną dla mnie ?? z napisem Rzeszów ?? odbiore na spocie, w niedziele nie dam rady dotrzeć na spotajutro mam czas jak coś
ja bede w Rzesz w poniedzialek wiec jak bede wczesniej widzial sie z Włodkiem moge Wam podrzucic
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Ja juz mam;-) Dzięki Włodziu. Niestety pracowałem do 18 i mi ją zmoczylo w czasie burzy.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
a Cie Włodziu zalatwil hahahaha
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Nie trzeba, trochę się po brzegach tylko zmoczyla. Folia nie puściła, nie porozklejalo się.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Tak to wygląda na autku.Jutro zrobie napis dla Rzeszowa. Będzie ktoś w niedzielę tak koło 19 na czerwonej torebce?
```````````````````````````````````````````
![]()
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 31-07-2014 o 20:28
Amantes amentes