mieliśmy E36 w kombiaku i w SW jest naprawdę o wiele większy bagażnik, a tak w sumie to auto żony bo ja mam Berlingo 2012r, i tam ro bez składania wózek wejdzie a alfa jest jako "zabawka" ale jednak uparliśmy się na SW bo jednak jest łatwiej coś załadować niżeli do sedana. ale jak tylko mała wyrośnie z wózka to miejsce bagażnika zajmie prawdopodobnie butla, kompresor i jakaś ładna zabudowa... Czyli jakieś 3 lata
![]()
Nie dramatyzuj Kacu. Ja tam nie narzekam na brak miejsca. A mam dwa foteliki z tyłu i jakoś na wakacje potrafię się pomieścić z zapasem
I to z wózkiem, który do małych nie należy. Przy czym fakt, że przy 2 fotelikach nikt się już z tyłu nie zmieści.
u nas tak naprawdę tylko my będziemy się wozićWiadomo że w Benku jest więcej miejsca ale to kiosk na kółkach, a do sw mieści się bardzo ładnie wózek i jeszcze jakaś torba wejdzie. na miasto starczy a w sumie tylko do tego służy nam ten samochód więc pakowność będzie idealna.
Kiedyś cała rodzina, rodzice + trójka dzieci, jechała Maluszkiem nad morze i jakoś się dałoTeraz każdy się przyzwyczaił, że jak już dziecko jest to musi być kombi, a jak dwójka to najlepiej Van
No, ale sam kupiłem SW, choć w sumie to bardziej dlatego, że bardziej mi się podoba![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Co do gabarytów auta, to mam kolegę w pracy, który Scenica II zamienił na C4 Grand Picasso a i tam wozi trumnę na dachu
P.S. Ja byłem w czarnej koszulce i była ze mną dziewczyna, ale nie przypominam sobie czy gadałem przez telefon
Edit: Mariano - jak zwykle fajne foty![]()
Ostatnio edytowane przez Bajon ; 09-08-2014 o 22:41