Chyba nie rozumiesz tego co sam piszesz. Jak prościej? Moja metoda jest 100% skuteczna i nie wymaga jakiejkolwiek ingerencji w instalację samochodu, nie wymaga też kupowania czegokolwiek. Wystarczy zmienić sposób użycia manetki, a Ty proponujesz kupowanie jakiś przekaźników i montowanie ich w samochodzie.
To ma być prostsze?
Ja nie wiem skad takie agresory, jeden sobie szarpie jak gitare manetke drugi stosuje przekaznik, kto co woli. Ja wyciagnalem bezpiecznik od spryskiwaczy reflektorów i wale wodą strumieniem jak niagara, a spryskiwacza dolewam raz na pol roku (wczesniej to bylo co 2 tygodnie)
Wracajac do tematu plynu z biedronki, cos jest na rzeczy , znajomy mial podobny problem , tez mu straszne smugi zostawały, lecz nie az takie jak na zdjeciu zalaczonym.
Gorzej jest na dachu bo nie wiem czym to domyć.
Poza tym wygląda na to że nie jestem sam:
http://www.e-papierosy-forum.pl/uwag...ki-t68897.html
Jeszcze nie
A co masz położone na lakierze w sensie wosk? Czy golutenki lakier?
Info z kanały TVN TURBO:
Uważajcie na płyn z Biedronki! Dostaliśmy od Was wiele sygnałów na temat płynu do spryskiwaczy Aurora Nano, dostępnego w sieci sklepów Biedronka. Płyn ten uszkadza szyby oraz lakier samochodów. Wadliwa partia płynu produkowana była do 22.06.2014. Jeżeli macie taki płyn to radzimy natychmiast zwrócić go do sklepu. Biuro prasowe sieci Biedronka zapewnia, że wszyscy klienci którzy nabyli płyn z felernej partii mogą zgłaszać się do sklepów w celu zgłoszenia reklamacji.