A ja narzekałem że telewizor w julce poliftowej jest brzydki
To z nowego leona
A ja narzekałem że telewizor w julce poliftowej jest brzydki
To z nowego leona
Te nawiewy wyglądają jak odkupione za bezcen z wyprzedaży w SAABie.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
U żony w Veloce 1.4 TB z pierwszej połowy 2013 S&S jak i DNA pamięta ostatnie ustawienie. Fotele są fajne, wolę je od tych ze 159, choć na długich trasach nie testowałem Julki.
Miesiąc temu na delegacji z wypożyczalni dostałem Julką z 2012 z 1.6 dieslem (BTW diesel nie pasuje do Julki), tam ani nie pamiętało DNA ani S&S, co strasznie mnie wkurzało bo za każdym razem trzeba było ustawiać. Z tym S&S wracającym do defaultowego ekologicznego trybu to jest problem w większości aut jakie dostaję z wypożyczalni w Irlandii (latam co miesiąc od 5 lat i trochę tego zdążyłem potestować). Jak było auto ze S&S to nie przypominam sobie żadnego jakie by pamiętało że ostatnim razem wyłączyłem S&S.
Co do odczuć z MY2014. Siedziałem w salonie FAP w wersji Distinctivie jak w grudniu kupowaliśmy piękną czerwoną Veloce. W MY2014 nie podobała mi się tapicerka łączony brąz z czarnym w jakiś okrąg, ekranik jakiś tam wrzucili na desce ale małe to, poza tym brakuje cool przełączników, kierownica jakaś taka dziwna a scudetto nie wiem po co ruszali, chyba tylko żeby się nazywało że zrobili lifting. Nie zwróciłem uwagi czy same fotele są wygodniejsze, ale te z przed liftu naprawdę lubie.
Dostalem dzis zastepcza Julke TCT Sport+Premium... Jakie te fotele sa niewygodne! To byly te do pakietu sport, polskorzane. Bardzo niedobre. Porownuje do moich z pakietu Sportiva QV MY14.
Troche mi brak tych przyciskow pod radiem, ale i tak bym sie nie zamienil![]()
Jeżeli chodzi o S&S to potwierdzam, w mojej przedliftowej też pamięta ustawienia (nie wiem kiedy, ale wprowadzili to jeszcze przed liftem).
Ktore fotele sa wygodniejsze? Te poliftowe?
Nie. U mnie zmieniali i nie pomogło.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS