Witam wszystkich forumowiczówPotrzebuję właściwego Schematu od Procesora DSP HAES i schematu wiązki pomoże ktoś?
Witam wszystkich forumowiczówPotrzebuję właściwego Schematu od Procesora DSP HAES i schematu wiązki pomoże ktoś?
A co chcesz zrobić?
W moim temacie Rosso masz na 18 stronie rozpiskę wejść i wyjść ze wzmacniacza. Resztę szczegółów masz w eLearn
Potrzebowałem schematu bo kupiułem kompletny system DSP od Alfy z przed Liftu a ja mam po Lifcie i niestety nie pasuje wszystko tak jak niektórzy pisali że plug & play niestety tak nie ma trzeba z dwuch wyrzeźbić jedna wiązkę, ale już mam wszystko obcykane i jasneniedługo się zabieram za montaż Systemu DSP
Dzieki i pozdrawiam
![]()
Ja też sie tak bawiłem jak Ty. Faktycznie jest z wiązką mnóstwo zabawy. Trzeba z wtyczek powyciągać i poprzekładać (ciac i lutować) wszystkie piny ale jest to do zrobienia. Mi samemu zajęło to bite trzy godziny, na spokojnie ze schematem w ręku. Jedyny problem jaki napotkałem to sterowanie z kiery , bo nie działa. Ale musze na spokojnie wyjąć ICSa i sprawdzić które piny za to odpowiadają.
Ja już ogarnąłem temat całkowicieDSP wkońcu śmiga
Mam Alfe 166 po FL i zamontowałem procesor w fabrycznym miejscu, zrobiłem na nowo cała wiązkę przystosowaną pod prawą stronę, wszystko gra jak trzeba troche jest z tym zabawy, ale warto bo dziwięk jest nieporównywalny do zwykłego caraudio w 166 do tego zorganizowałem sobie wyjście AUX poprzez wlutowanie się na płytce odpowiadającej za odtwarzanie kasety nic dodać nic ująć
Pozdrawiam.