Ale nie oto nie oto;p wracając przy jeździe z większym oporem są jakieś przewody które powodowały by tego typu dźwięk przy nawiewach?
Ale nie oto nie oto;p wracając przy jeździe z większym oporem są jakieś przewody które powodowały by tego typu dźwięk przy nawiewach?
U mnie w 9 nic nie terkota ( na odcinkach poza prawem z V znacznie powyzej 140 )
Ale co tam moze przeszkadzac to nie mam pojecia
Test byl na prostej
No ale.nie 9 tylko moja byla
9 jak na razie bez testu max via gps
Licznikowa 2 osiagnela w.dzien zakupu bez oporu w sumie
Oczywiscie tez nie na drodze publicznej
Witam, u mnie też czasami coś "terkota" nie wiem co to jest ale wydaje mi się że jest to plastik od mocowanie wycieraczki czasami terkocze a czasami nie, jak po urlopie wrócę to owinę taśmą łączenia wycieraczek szyb żeby były sztywne i zobaczę, ale oczywiście jak nie będzie brzydkiej pogody żebym mnie nie zaskoczyło![]()
U mnie tak terkoczą pióra wycieraczek. Na krawędziach nie przylegają za dobrze do szyby i właśnie ok 140km/h zaczynają terkotać jak chorągiewka. Włącz wycieraczki w czasie takiej jazdy to będziesz słyszał czy w czasie pracy wycieraczek dźwięk znika.
Czy "remontując" deskę przypadkiem mechanicy nie odkręcali szeroko rozumianego podszybia i elementów znajdujących się na grodzi między silnikiem a kabiną. Znany mi jest też przypadek furczenia wygłuszenia maski po wysunięciu jednego, dwóch mocowań.
to nie wycieraczki. tej od strony silnika? rozbierana byla do 0
Ostatnio edytowane przez czapel ; 24-08-2014 o 14:33
Czasami terkocza tez male plastikowe elementy z dolu obudowy filtra powietrza
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
U mnie jest tak że czasami nie ma czasami jest i to różnie raz ciszej raz głośniej albo jest to na zew zaraz za szyba albo w środku jak są te nawiewu podlozne
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Zwariuje....