tak. Przykro mi że się nie załapałeś... ale zachęcam Cię do zakupu innego oświetlenia! napisz do nas e mail a otrzymasz kod rabatowy!
tak. Przykro mi że się nie załapałeś... ale zachęcam Cię do zakupu innego oświetlenia! napisz do nas e mail a otrzymasz kod rabatowy!
Dzięki koledze SpoON też zamawiam zestaw do SWWielkie dzięki kolego
![]()
zamówione dla SW, z rabacikiem![]()
Dzieki
Ja mam pytanie do Xcar24.pl ? Co ma znaczyć przy zestawach gwarancja rozruchowa 3 m-ce?
Chodzi o to że żaden producent nie daje gwarancji na żarówki, czy to ledowe czy tradycyjne. My ze swojej strony - jako sklep, dajemy gwarancję tzw rozruchową co znaczy że gdyby w tym czasie np. przepaliła się dioda, żarówka zaczęła mrugać itp. wymieniamy ją na nową. Ta gwarancja dotyczy tylko żarówek ledowych.
Uzna mi ten kto ja daje
I o dziwo takze na.ledy potrafia dac.nawet 3.lata
Popatrz troszke na innych i potem pisz
A co do rabatow itp - specjalnie dopisalen ze jest ok zeby nie bylo ze tylko neguje
Ale jak widac na niektorych pytania konkretne dzialaja jakos drazniaco...
A one zwykle maja na celu tylko poznanie jak najwoekszej ilosci szczegolow
A jak ktos kupuje bez poznania to juz jego sprawa i nic mi w sumie do tego
Zatem bawcie sie bo rabat dali
Ale czemu tylko na 3 msce.gwarancja ? A co tam . Rabat jest to brac i nie pytac :p
Mniej wiesz - lepiej spisz i krocej cie przesluchuja :p
A czlowiek tylko chcial zapytac ...
Bo przyznam ze.sam myslalem nad kupnem ale jak to moze dzialac tylko 3miesiace.i 1 dzien i potem moge cmoknac wszystkich to jednak nie stac mnie na taki wydatek
No ale to tylko mnie
Wiec nie wazne
@bocian. Ty chyba sie z choinki urwałeściekawy jestem czy ktoś ci uzna taką trzy letnią gwarancję nawet po miesiącu... My dajemy 3 miesiące rozruchowej i w tym czasie wymieniamy na nową a nie jak inni bierzemy do "naprawy"