test na zawartość spalin w układzie chłodzenia-pojedź i się dowiesz ,czy to uszczelka,jak nie to trzeba będzie szukać przyczyny gdzie indziej
test to podstawa i od tego zacznijmy aby się upewnić
test na zawartość spalin w układzie chłodzenia-pojedź i się dowiesz ,czy to uszczelka,jak nie to trzeba będzie szukać przyczyny gdzie indziej
test to podstawa i od tego zacznijmy aby się upewnić
A glupie pytanie.. Gdzie to ztobic?? Kazdy warsztat czy np Norauto??
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2
Pojeździj po mechanikach w twojej miejscowości i popytaj gdzie ktoś robi tę czynność.
Sprawa wyjasniona. To nie UPG b
Chlopaki doszli, ze to dziura na plecionce i dlatego taka zaslona dymna na postoju. Efekt syczenia w zbiorniku - korek podmieniony i wszystko ok. Dziekuje za zainteresowanie i rady.
No to fajnie,że to nie uszczelka pod głowicą,powodzenia.
Taka błachostka a ile strachuCzyli dobrze mierzyłem z tym korkiem
Pozdrawiam
No z korkiem dobrze trafiles, ale zeby w nich cos siadalo to paranoja. Strachu i niewiadomej troche bylo co walniete. Dym jak przy uszczelce, ale na tym koniec.. Naszczescie, a juz mialem czarny scenariusz przed oczami, ze uszczela albo glowica.. Za duzo sie naczytalem o tych przypadkach.
To jak z czytaniem o chorobach w internecie. Człowiek myśli, że leci prosto do piachu a tu raptem przeziębienie![]()
Hehe no prawie, ale po UPG w Punto jestem przewrazliwiony, bo naprawy w de to kosmos, tak ze Punciaka laweta darlem do Wroclawia i razem z laweta wyszlo polowe taniej. Tutaj widzac kleby bialego dymu z wydechu odrazu przypomnial mi sie Punciak
Stary też mam taką paranoje z upg, w poprzedniej alfie mi padła i w tej to co tydzień sprawdzam czy węże mi nie puchna oraz czy płynu nie ubywa xD Taka schiza mi już została![]()