A wiec tak kupilem niespelna tydzien temu 166 2.5 V6ale mam kilka pytan bo nie wszystko jeszcze ogarniam - 145 byla prostrza :-)
1. Czy na desce rozdzielczej sa jakies kontrolki od kierunkowskazow poniewaz nic mi nie swieci z kontrolek jak mruga kierunek
2. Co oznacza dokladnie kontrolka "miarka oleju" ze poziom oleju osiagnol minimum? Oliwiarka wiadomo, ze nie ma cisnienia ale zastanawia mnie co dokladnie mowi miarka.
3. Mam elektrycznie skladane lusterka ale sklada mi sie tylko lewe - czy ten model tak ma czy prawe sie popsulo?
4. Zapalila mi sie kontrolka od ABSu prawdopodobnie mialo to zwiazek z ukladaniem fotela do moich potrzeb sprawdzielm pod fotelem mam podlaczone 2 wtyczki a jedna jest luzna zarowno po stronie kierowcy jak i pasazera tak jest wyciaglem te wtyczki i wlozylem z powrotem ale ciagle swieci mi kontrolka - czy tak jest i u was, ze jedna kostka jest luzna - jezeli tak to od czego ta kostka dodam ze jest to taka biala kosta dwa rzedy pinow chyba po 3 lub 4 piny w rzedzie.
Bede wdzieczny za odpowiedzi :-)