jeszcze Bociek przidziesz po sucho sznita![]()
moja SIWO 9 --------> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...szara_9_a.html
A jest może cień szansy by koleżanki i koledzy z czwartkowych spotów wpadli na kolejne piątkowe spotkanie które będzie miało miejsce 19.09 na parkingu EC w Gliwicach ?![]()
Bo jak narazie to się tu ino wykłócają kto jak lubi![]()
Ja się wybieram 19.09 na parking EC w Gliwicach. Pewnie tym razem będzie jeszcze więcej samochodów.
Betina przecież to nie ma znaczenia![]()
Przecież to nie jest tak, że na czwartkowe spoty jest ekipa taka i taka i koniec, a Wy macie inną....
Przecież tu i tu to Ci sami ludzie, tylko kto kiedy i gdzie ma ochotę i czas to jedzieJak będzie czas to każdy kto jeździ w czwartek pojedzie sobie też i w piątek no i tak samo na odwrót
Bo Ci z "oberschlesien" se ubzdurali chyba, że to są całkiem dwie inne ekipy
Przecież to są otwarte, organizowane spotkania, nic więcej, kto chce to przyjeżdża i tyleTak więc wszyscy Ci sami mogą być w czwartek na parkingu, a potem w piątek identyczna ekipa bo akurat Ci sami pojechali bo mieli czas
Inna kwestia to to, że zbyt duża liczba spotów to rozdzielenie na liczebność, bo każdemu się nie chce jeździć i czwartek i piątek. Jak gadaliśmy wcześniej to spot w piątek został zrobiony dlatego bo kolega wracał zza granicy i nie mógł czwartek (bo była gadka, że po co rozdzielać skoro jest czwartek). Chyba, że spocik z grilem itp (coś innego) to wtedy fajnie![]()
No ale teraz widzę, że w piątek jest zwykłe parkingowe spotkanie tak jak w czwartek na 3 stawach czyli "klonowanie", a to skutkuje, że gdzieś zawsze ubędzie po autku bo już był w dzień poprzedni i mu się nie chce następnego![]()
Ostatnio edytowane przez Izane ; 02-09-2014 o 12:16
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Żadne dwie ekipyja tego tak nie widzę.
Mnie na ten przykład nie zawsze w czwartek pasuje![]()
A wtedy w piątek był grill i było smacznie![]()
Ale zgodzę się z tym że każdy może przyjechać i nie mam nic przeciwko zagłebiakom
Niech wpada każdy jak ma tylko czas i chęci, czy to czwartek na 3stawach czy spoty piątkowe. Liczy się wspólna włoska pasja pod maska![]()
Powiem najdelikatniej jak moge- dupcys chopie. Ja akurat nie przyjeżdżam w czwartki bo wiadomo ,że spoty są dość pózno i o ile dla "bezrobotnych" to nie problem tak ja wstaje do roboty o 4.40 więc ciężko mi siedzieć do 22 ( przynajmniej ) i w piątek po kilku godzinach snu wsiadać za kółko 18-kołowca . Pewnie wielu jest też podobnego podejscia ze względu na prace . W piątki jest luz bo moge i posiedzieć dłużej i się wyspać . I nikt tu nie dzieli ekipy . Poprostu ktoś pomyślał o tym o czym tu napisałem w tym poście i jak widać mam racje bo zjechała się liczna ekipa a to był pierwszy spocik . Jakby czwartkowe spoty pod GO SPortem były piątkowe
to też myślę ,że ludzi było by więcej.
Dodano po 5 minutes:
PS. NA chwile obecną na 19.09 CE deklaruje się już 28 aut . Nie licze tych ,którzy rozważają możliwość przyjazdu . Więc fajnie by było jakby frekwencja dopisała tej sławnej - Kopcowej . Wracając do Kopca - wczoraj sprawdzałem -dalej zakaz wjazdu![]()
Ostatnio edytowane przez Nazar ; 02-09-2014 o 20:50 Powód: Dodano