Strona 5 z 37 PierwszyPierwszy 123456789101112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 361

Temat: aux

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Auto
    159 SW 2.0 JTDm TI

Domyślnie

Ogrzewam kotleta bo:

za cholere nie moge odtworzyć mp3 z usb, a podobno mozna (bo juz przestaje w to wierzyc)

AR 2010, radio ori, z napisikiem "mp3" w prawym dolnym rogu, port usb w schowku sprawny na 100% (zmienialem jezyk w blue&me, bezproblemowo sie udalo)
    i teraz tak:
    probowalem z 4 rozne peny, wszystkie w fat32, wszystkie po formacie, mp3 od 128k do 320k, muzyka od klasycznej do odglosu TDI i nic...
    nie da się wcisnac u mnie 2x CD przycisku, znaczy da, ale nie przelacza sie w zadne "aux" czy "mp3 mode wypas"

ma ktos jakis pomysl ?

Użytkownik Rowerzysta Avatar gavu
    Mieszka w
    KSU
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm

Domyślnie

a próbowałeś z opcją MEDIA PLAYER w Ble&Me? Czy tylko próbowałeś przez radio??

Użytkownik Fachowiec Avatar AirAjti
    Mieszka w
    Lubin
    Auto
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu

Domyślnie

Może kwestia nazewnictwa utworów? Wiem, że niektóre odtwarzacze lubią proste nazwy typu np. 001, 002 itd
    Oprócz nazw spróbuj zmienić we właściwościach wartości w zakładce "szczegóły".
    Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel

"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Auto
    159 SW 2.0 JTDm TI

Domyślnie

Sprobuje opcji media player w B&M (nie probowalem)

nazwy utworów - przeróżne:
    1.mp3,
    graj_do_huja.mp3,
    itd wiec to nie to ;/

Użytkownik Rowerzysta Avatar gavu
    Mieszka w
    KSU
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm

Domyślnie

No bo z tego co piszesz wynika, że chcesz odtworzyć przez B&M, a próbujesz przez radio... znaczek MP3 na radiu to tylko informacja ze radio odtwarza płyty CD z MP3... a B&M ma osobną funkcję do muzyki...
    Ostatnio edytowane przez gavu ; 03-09-2014 o 06:22

Użytkownik Fachowiec Avatar AirAjti
    Mieszka w
    Lubin
    Auto
    Była 159 Berlina 2.4JTDm '06... aktualnie Tipo 1.4T-Jet z fabrycznym nadtlenkiem gazu
    Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel

"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Auto
    159 SW 2.0 JTDm TI

Domyślnie

dzieki za odpowiedzi,
    wszystko juz dziala slicznie i pieknie i faktycznie - poprzez media player w B&M

mamy dowod, ze "szukanie na forum, zamiast pytanie wprost" jest mylące, dzieki 4 poprzednim stronom typu "plug & play i gra "

dzieki jeszcze raz, wszystko dziala super

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Ornontowice
    Auto
    159 SW 1.8 MPI

Domyślnie

Ok, to ja mam pytanie.

Czy taki kabelek: http://allegro.pl/zlacze-ipod-adapte...601213185.html będzie działał z naszymi oryginalnymi radiami 939, w którym jest możliwość przejścia w tryb AUX poprzez dwukrotne naciśnięcie CD.
    Jeśli w ten sposób podłączymy Ipoda to może uzyskamy odrazu ładowanie do niego?
    z góry dzięki za jakieś odpowiedzi.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    147 1.9 JTD, 159 1.9 JTS

Domyślnie

Mam pytanie, czy jak posiadam radio 939, mam w nim po dwukrotnym naciśnięciu AUX, ale mam podpiętą oryginalną zmieniarkę, to czy nadal będe miał miejsce na podpięcie kabla AUX zakupionego na allegro, nie wyciągając wtyczki od zmieniarki jak trzeba było zrobić w 147

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Saubs
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V

Domyślnie

Ja także muszę zastąpić cd jakimś innym cywilizowanym nośnikiem. Najchętniej podłączył bym jakoś port na kartę SD lub pendrive'a. Radia jeszcze nie rozkręcałem, ale dodam że w schowku mam wyjście na Iphone'a (taki jak w 4s). Czy najlepszym rozwiązaniem będzie niestety kupno zmieniarki, a może da radę odtworzyć muzykę z adapterem lightning port na micro USB?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia