Witajcie,
przeczytałem już wszystkie wątki z tym związane ale rozwiązania nie znalazłem...
Wszysyc piszą, że na panelu lampki w 159 lezy przycisk otwierania klapy bagażnika od środka. Z tego co zauważyłem są tacy co mają tam rysunek samochodu i otwierającej się klapy ,a są tacy co go nie mają, ale wnioskuje, że otwierać klape mogą...
Ja rysunku nie mam, a mój guzik w tym miejscu jest jakby "twardy" - "NIE WCISKALNY" :-| Czy to oznacza po prostu jego brak? Czy może jest w jakiś sposób zablokowany?
Jeśli jest to jakas blokada dodam, że próbowałem już wejśc w menu na komputerze z zegarami ale od razu powiem, że ja takiej opcji nie posiadam... Po kliknięciu Menu na lewej manetce (kierunki) wyskakuj mi tylko opcja alarmu prędkości, którą moge zmieniać. Na radionawigacji mam zakładkę MyCar, w której znajdują się opcje odnośnie auto-zamykania drzwi, sterowania kluczykiem (pojedyncze drzwi lub wszystkie) ale śladu nie ma za opcjami, o których mowa w tematach i instrukcjach. Chyba, że do tego Menu wchodzi się w jakiś inny sposób?
Dodam, że mam 159 z 2011r Ti i nie chce mi się wierzyć, że w takim samochodzie jedyna opcja otwarcie klapy bagażnika jest kluczyk :-|
Czy ktos miał podobny problem?
z góry dziękuje za pomoc