ktoś może polecić/zna firmę zajmująca się oklejaniem deski rozdzielczej na śląsku?
czesc
moze nie na slasku ale na dolnym slasku - konkretnie Wroclaw
Jesli interesuje Cie pokrycie orginalnych elementow PRAWDZIWYM carbonem to chetnie Ci w tym pomoge
Wykonuje tez od podstaw cale elementy z carbonu
Pokrywalem juz kilka aut Carbonem oraz np. hybryda carbon-kevlar
ostatnia praca to Audi S3 600HP
srodek , dyfuzor przedni i tylni
BMW Z4
caly srodek , multifunkcja w kierownicy
jesli bylbys zainteresowany to zapraszam do kontaktu przez forum lub bezposrednio na adres carbon4all@o2.pl
Jezeli beda potrzebne wieksze zdjecia lub bedziesz potrzebowal jakies inne elementy zobaczyc to daj znac
Jakby co - jestem z Wroclawia![]()
O proszę, to się nazywa talent ale niestety zaraz Cię zjadą że się reklamujesz ble ble. Polecam dział USŁUGI, załóż osobny temat z usługami jakie proponujesz daj trochę zdjęć podaj przykładowe ceny i będzie miodzio![]()
~ taka była piękna ! :C
Tanio nie będzie, bo sam materiał tani nie jest.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Na biednych też nie trafiło hahaha :d Szansa że ktoś się skusi jest, zakładaj temat w dziale USŁUGI !
Dzieki za normalne przyjecie
Chetnie bym zalozyl temat w dziale USLUGI ale ... jak zawsze jest jakies ale :-)
Obostrzenia dla zakladajacego temat: 90 dni na forum i minimum 50 postow w dziale technicznym
Chyba , ze kolega zalozy kopiujac mojego posta tylko nie wiem czy to takze nie bedzie naruszeniem regulaminu :-)
Lepiej napisz do moderatora podforum USŁUGI i zagadaj, powinni się zgodzić![]()
prosze bardzo
www.LCP.com.pl
cennika niestety nie ma bo na koncowa cene produktu wchodzi wiele skladowych ustalanych indywidualnie ale w razie czego zawsze mozna sie zapytac
A robicie może z materiałów które by przypominały (w kolorze) oryginalne sreberko konsoli środkowej ze 156? O, coś TAKIEGO. Za karbonem nie przepadam, a mam zapasową konsolę i wypadałoby w końcu coś z nią zrobić.