tak czytam i szukam koło recznego mam tylko do odbierania telto chyba znaczy ze niemam magicznrgo przycisku na 170 koni
???
tak czytam i szukam koło recznego mam tylko do odbierania telto chyba znaczy ze niemam magicznrgo przycisku na 170 koni
???
Ja w moim 1.6 mam przycisk od turbo, taki na srodku tunelu. Z 120KM robi mi się 170KM, nie wiem jak to w dieslu wygląda.
Kolego, to była ironia. Nigdy nie było takiego przycisku, chyba że sam go sobie dorobisz ale jak to zrobisz by ci się robiło 170KM to już nie wiem.
Pozdrawiam
Był.
Ale w wersji: Q2 Cloverleaf, nie wiem czy nie w innych 170 q2
Nie zmieniał mocy tylko czułość gazu
Ostatnio edytowane przez maly_777 ; 08-09-2014 o 21:11
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
i dzieki
Dodano po 3 minutes:
ironia??ajak ci odpisałem tak samo,pozatym mały sie zna i wie co pisze.Ja jak czegos niewiem to nieudzielam sie w temacie ,lub nie podsmiewam sie i udaje znawce alf
Dodano po 5 minutes:
http://www.forum.alfaholicy.org/kupi...w_okolice.html A jak tłumaczyc takie dane z eperu jak w tym linkumały moze ty wiesz?albo ktos
Ostatnio edytowane przez szkodnik ; 08-09-2014 o 21:23 Powód: Dodano
Nie udaje znawce alf, tylko pisze jakie są fakty.
Mały ci napisał że był przycisk zmieniający moc ze 150 na 170KM ? Bo raczej nie, był tylko przycisk zmieniający czułość pedałi gazu, a to kolego jest zupełnie co innego i to ci nie doda magicznych 20KM.
Radze nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
mały w sumie potwierdził to ze niema przycisku i juz),a ja ci radze jak sie nieznasz to poco te gatki szmatki i OT robisz
nabijania postów??
Przycisk jest ale w wersji q2 170. Nie wiem czy w każdej napewno w tej co napisałem, też o tym czytałem kiedyś teraz musiałem sobie to odszukać jeszcze raz.
http://youtu.be/Zb48IKLMe_I?t=1m49s
Nie ma przycisku w 150km który daje 170. Albo inaczej, o takim nie słyszałem w serii.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline