Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
A zna ktoś nieźle włoski Panowie? Ponoć makaronom się udało to aktywować poprzez dodanie alarmu. Być może da się to zrobić bez tego.
Guida SuperChiusura Vetri Pantera.pdf
A tutaj znalazłem odpowiednią dyrektywę ZSRE o m.in. zdalnym zamykaniu szyb- 5.8.2.7.
Załącznik 143683
Właściwie to im więcej czytam tym bardziej współczuje producentom Zaprojektować zwykły samochód, który musi spełniać trylion wymogów wymyślonych przez grupkę ludzi, którzy są wożeni przez szoferów to nie lada wyczyn.
Ostatnio edytowane przez wawraf ; 05-09-2014 o 21:38 Powód: Dyrektywa
Wszystkie współczesne instrukcje AR oprócz 4C powołują się na tą dyrektywę i nie ma znaczenia czy pochodzi z 2000 czy z 1410. Dyrektywa się nie zmieniła, więc jedynie pozostaje jakaś zmiana w samochodach na przestrzeni lat produkcji. Wskazuje też na to zamieszczenie informacji o superotwarciu i superzamknięciu z pilota w instrukcjach do 159 z początku produkcji, natomiast instrukcje z końca produkcji mają już wzmiankę jedynie o superotwarciu.
Chciałbym się zapytać czy w tym wyposażeniu występowały opcje domykania szyb z kluczyka lub po zamknięciu auta ??
Linia
SW EXCLUSIVE
Wersja
SW HIGH
Jeśli przeczytasz wszystko co powyżej dojdziesz do wniosku, że tak naprawdę niewiadomo
Zależy to od rocznika przede wszystkim.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
No właśnie lenistwo mnie dopadło i nie chciało mi się czytać
Rocznik 2008.
Otwierać z pilota otworzę ale zamknąć już nie da rady. Fajnie by było po zamknięciu auto, żeby szyby się domkły.
Normalnie tego nie włączysz (ani w menu komputera ani kabelkiem przez złącze diagnostyczne), a sam nie słyszałem o możliwości uruchomienia tego, bo zwyczajnie mnie to nie interesujeJa mam 2006 i wszystko śmiga
![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond