Jak tam sie nachylacie i obojgu smrodek leci to moze z Wami cos nie tak ?
A klime masz na auto ustawiona czy manual na stala temp?
Jak tam sie nachylacie i obojgu smrodek leci to moze z Wami cos nie tak ?
A klime masz na auto ustawiona czy manual na stala temp?
Jasne^^ klima auto ... dzis akurat tylko w jednym momencie cos poczulem ale nie nasilalo sie...
Ostatnio edytowane przez z4boj4d ; 08-05-2014 o 12:36
Zapach identyczny jak ze zbiornika wyrównawczego ;p
Znalazłem już przyczynę tego smrodu , otóż po wyjęciu foteli , tapicerki okazało się że jest tam wilgoć , i gdzie niegdzie pleśń... nie wiem jakim cudem tam naleciało , tam szła taka gruba wiązka kabli i w miejscu gdzie jest fotel odbijało parę kabli i była taka wtyczka która się właśnie jarała ;p odłączyłem całą elektrykę fotela ale poduszka mi wywaliła z fotela ;/
Taka będzie pasowała do foteli z GTA?
http://allegro.pl/poduszka-air-bag-w...230938877.html
Wstawie zdjęcie tej wtyczki to moze powiecie mi co to jest jak to mozna ogarnac ;p
![]()
Ostatnio edytowane przez z4boj4d ; 14-05-2014 o 12:06
Up co to jest ?
Mozesz z dalsza zdjecie pokazac?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Tj gruba wiazka kabli ktora idzie i na tyl wszedzie podejrzewam ze to od bose ... na zdjeciu widoczna plesn i od tej wiazki odbija taka wtyczka ... niestety nie moge bo na razie nie mam zdemontowanej tapicerki...
Znajduje sie w okolicy foteli ;p
Dowiem się co to za kostka dodam że idzie ona od elektryki i w miejscu gdzie znajduje się miejsce na szyny odbija sobie właśnie ta kostka... nie moge uporać się z wilgocią w środku także też nie podłączam foteli elektrycznych bo nie wiem co z tą kostką...
Btw. gdy są odłączone fotele( z poduchami) nie powinna palić się kontrolka od airbagu ?