Pozdrowienia dla Damiana, którego 146 stała zaparkowana na Rynku w Głogowie. Wycieraczka została postawiona w stan gotowości![]()
Pozdrowienia dla Damiana, którego 146 stała zaparkowana na Rynku w Głogowie. Wycieraczka została postawiona w stan gotowości![]()
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 166 po fl na ramkach klubowych z nr RZ widzianej w czarnorzekach koło rezerwatu przadki![]()
Pozdrowienia dla alf: czerwona 159 SW na CPNie w Dębnie(przy E4), srebrna 166 przed FL na RJS(ramki) jadaca na Tarnow, czarna 147 FL na RJS(ramki) jadacej na Tarnow widziane na trasie pomiedzy Tarnowem,a Dębcia miedzy 18,a 19 oraz inne 156 i 147 bez ramek i jedna srebrna 159 SW RJS bez ramek rowniez w kierunku Tarnowa
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Pozdrawiam wszystkich Alfaholików miniętych wczoraj na trasie Rzeszów - Wetlina, Wetlina - RzeszówByło Was tyle, że ciężko było wszystkich zapamiętać. Ja jechałem srebrną 159 SW jeszcze bez ramek.
Bardzo ładną czerwoną 159 widziałem dzisiaj, 'oramkowana', przejeżdżała ul. Cieplińskiego. Pozdrawiam!
Bardzo możliwe że to moja![]()
dzis ok 17 widziana czarna 156SW z ramkami w Debicy na Kościuszki - pozdrawiam
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Ostatnio edytowane przez dbh ; 11-09-2014 o 10:35 Powód: Dodano
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!