Ze 30-35k. Jeśli chodzi o full wypas i igłę i lalkę z niskim przebiegiem oraz dizlem 2.4. A czytałeś o tym silniku? Jesteś pewien że chcesz 2.4? Koszty utrzymania są sporo większe niż w 1.9 TDI 90KM.
Ze 30-35k. Jeśli chodzi o full wypas i igłę i lalkę z niskim przebiegiem oraz dizlem 2.4. A czytałeś o tym silniku? Jesteś pewien że chcesz 2.4? Koszty utrzymania są sporo większe niż w 1.9 TDI 90KM.
Czytałem o spalaniu i opinie o alfie spalanie wychodziło znośnie. Wiem, że modele te niższe posiadały wady fabryczne ale wszystko jest do ustalenia. Mam VIN auta oraz zdjęcia książki serwisowej na telefonie. Auto było serwisowane od 2008roku do 2012roku w serwisie CARFLASH S.p.A. a VIN to ZAR93900007108296. Może ktoś z forumowiczów ma dostęp do bazy i mógłby powiedzieć coś więcej o autku.
Spalanie to mały pikuś... Alfy mają dwumasy, wtryski mogą być padnię, turbo na wykończeniu a 2.4 zdaje się, że potrafią próbować zawory przepuścić przez wydech. W 1.9 znowu skrzynie biegów padają.
Nie to, że chcę Cię zniechęcić do zakupu, ale trzeba być gotowym na (nie)spodziewane wydatki.
Pewnie, że kręcą. Szczególnie jak jest napisane, że auto na eksport. Pomyśl sobie, że ktoś taką alfę musiał przyciągnąć z zagranicy, podszykować na sprzedaż i obowiązkowo zarobić...
http://www.mobile.de/pl/kategoria/sa...159,mln:150000
uwielbiam ogloszenia typu "mega", "igla", "mega stan", "od kobiety", mega prezencja tez plasuje się wysoko w tej hierarchii![]()