Jakieś doświadczenia z produktami Centra/Exide? Mam w bloku sklepik z częściami do Skody i pochodnych, który to właśnie prowadzi - dałbym zarobić sąsiadowi i miał wszystko załatwione na miejscu...
Centra się skiepściła. Przejęli ją hiszpanie i jakość poszła w dół.
Napisał Alabaster
U mnie blad katalizatora sie nie powtórzył jak narazie...
była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)
Napisał wojtekf
Panowie, jakie macie akumulatory pod maską w JTSach? Wygląda na to, że mój pomału kwalifikuje się do wymiany i czas rozejrzeć się za czymś nowym...
Teraz wszystkie się skiepscily, bosch jak jeszcze miałem punto to padal regularnie po gwarancji. Bierz wiec taki który tanszy i daje 3 lata gwarancji Marka w sumie teraz obojetna
nic nie robiłem
jeździłem z laptopem i trochę wykresów porobiłem jakby ktoś się znał
a orientujecie się ile w FES/MES można wybrać parametrów do wykresu ?
te pliki MED761 to z AlfaOBD, ale chyba coś pochrzaniłem bo nie umiem ich otworzyć
Tak troche zmieniajac temat. Ostatnio zaryzykowalem i sciagnalem z USA ekektrozawory GM od 2,2 montowanego min. w Malibu i Cobalcie. Pasuja do naszych jtsow a cenowo przepasc. Za dwa z przesylka do Polski zaplacilem ca. 400 zl.
była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)
Napisał CodeMaker
Tak troche zmieniajac temat. Ostatnio zaryzykowalem i sciagnalem z USA ekektrozawory GM od 2,2 montowanego min. w Malibu i Cobalcie. Pasuja do naszych jtsow a cenowo przepasc. Za dwa z przesylka do Polski zaplacilem ca. 400 zl.
Robisz zapasy na zime ? w sumie 500 zeta oszczednosci na samych częściach vs aso
Teraz wszystkie się skiepscily, bosch jak jeszcze miałem punto to padal regularnie po gwarancji. Bierz wiec taki który tanszy i daje 3 lata gwarancji Marka w sumie teraz obojetna
Miałem Boscha s4 w 156 padł po roku i po 3 razie zwracania oddali pieniądze, jeździłem później na centra futura 3lata gwarancji po roku był ok, teraz wiadomo na czym jeżdżę, bo moje auto było obgadywane w pewnym wątku więc czekam aż padnie
Napisał klusiobos
Miałem Boscha s4 w 156 padł po roku i po 3 razie zwracania oddali pieniądze, jeździłem później na centra futura 3lata gwarancji po roku był ok, teraz wiadomo na czym jeżdżę, bo moje auto było obgadywane w pewnym wątku więc czekam aż padnie
nie marudz, akurat jak kupowales to ten aku Varty był chyba najnowszym elementem w tym aucie w sumie powinien jeszcze trochę pochodzić