No i co mam robić?
No i co mam robić?
6 szklanek do wymiany tzn, dwie padly a 4 są za chwile na wykończeniu, dlatego silnik tak pracowal. Czekam na kosztorys. Generalnie mechanik powiedział, ze silnik nie jest zajechany
Czytam i czytam i nadal nie wiem czy dobrego mechanika pojechalas ciągle coś innego Ci mówią. Odwiedź jeszcze kogoś kto ci te informację zweryfikuje...
Ten jest z polecenia z forum
Tylko po odebraniu auta sprawdź jak silnik będzie pracował, jak nadal będzie tak chodził jak wcześniej to oddaj mu na gwarancję i powiedz że auto nie zostało naprawione i że zapłacisz dopiero jak będzie chodziło tak jak ma chodzić.
I pamiętaj że z forum czy nie z forum to i tak trzeba uważać![]()
No jak narazie dalej czekam na wyrok![]()
a mi sie nadal wydaje ze jest to tylko uszkodzenie wariatora i dlatego tak klepie. Naciagaja Cie na koszta jak tylko moga...
Wiesz no chyba dużo do wymiany mi nie zostalo...zobaczymy czy po wymianie szklanek będzie tak klekotałjest mi juz wszystko jedno na prawde
Dodano po 6 minutes:
A moze ktos jest chętny odebrac ze mna auto co
Chociaż jeszcze nie wiem kiedy....bez auta jak bez ręki![]()
Ostatnio edytowane przez Goniaa ; 21-09-2014 o 22:26 Powód: Dodano
Też jestem zdania ze to wariator,szklanki się czasem zdarzają nie powiem ale sporadycznie,raczej się za wiele nie zmieni,będzie klepal,można było przy tej okazji wysłać mi ten wariator może coś by z niego jeszcze bylo
Wysłane z mojego MT15i za pomocą Tapatalk
Prywatna Praktyka Naprawy i Obsługi Alfa Romeo
JTD,TWIN SPARK,V6
Miernik grubości lakieru Fe/Al
Naprawa wariatora faz
Naprawy główne i bieżące,diagnostyka
Informacje i możliwości-PW
myjka ultradzwiękowa-wtryski PB oraz drobna elektronika
EGR,DPF OFF Klapy Wirowe CHIP JTD
Diagnostyka Uszczelki Głowicy TEST na zawartość CO2 w płynie
Naprawa świec TS bez ściągania Głowicy i urwanych mostków-HELICOIL
Naprawa Turbo
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...gi_bedzin.html
KUPIĘ WARIATOR 50zł plus przesyłka za sztuke płace-OFERTY PW
A jak czas roboty od dostarczenia wariatora?? Chociaz ja na gwałt auta potrzebuje...do pracy 30 km i 5 letnie,dziecko do przedszkola. Od środy jestem bez auta a komunikacja miejska.....zerowa
Jak wymienię szklanki bo i tak musze to wtedy zobacze jak silnik pracuje....smieszne to sie staje powoli....