Pozdrowienia dla kolegi z GT, spotkanego pod Biedronką na Wyszyńskiego w Zamościu. Pogadane! Do zobaczyska znów !![]()
Pozdrowienia dla kolegi z GT, spotkanego pod Biedronką na Wyszyńskiego w Zamościu. Pogadane! Do zobaczyska znów !![]()
Rowniez pozdrawiam, milo bylo poznacdo zobaczenia!
Łódź pozdrawia kierowce srebrnej 156 widzianej dzisiaj na drodze Lubartów Lublin ok 18 jechałem parę aut za ale dostrzegłem ramki![]()
Pozdrowienia dla kierownika błękitnej 156 widziane w Lublinie. Mimo wczesnej godziny pozdrowione i odmachane![]()
srebrna 156 fl widziana dziś na orlenie koło cmentarza w Niemcach, rameczki klubowe były, blachy chyba LLB, właściciela nie złapałem a stałem chwilę, pozdrówki
Pozdrowienia dla Pana z AR156 (na ramkach) jadącego w piątek (07.11) około godziny 10.00 na al. Kraśnickich w Lublinie od dziewczyny ze 147 jadącej z przodu..
Pozdrowionka dla kierowniczki bląd włosej siedzącej w niebieskiej oramkowanej gt na Lu 5...as. dziś w Sandomierzu
granatowa 147 na klubowych ramkach dzisiaj w centrum Niemiec, chyba kierowniczka za kółkiem, i śliczna niebieska Brera pod wiaduktem w drodze na Lubartów, pozderki![]()