Napisał
Vanquish81
Witam,
Mam inny problem z B&M. Jakis czas temu wymienialem akumulator i zauwazylem pozniej (nie wiem, czy to z tym zwiazane, czy nie), ze modul B&M czesto zrywa polaczenie z telefonem. Czasem w ogole sie z nim nie laczyl, a ostatnio zauwazylem, ze telefon jak byl podlaczony do B&M to nie moglem wejsc w ustawienia kontaktow, rozmow itp. Chcialem sparowac telefon z B&M jeszcze raz, ale okazuje sie, ze teraz nie moge wesc nawet do glownego menu. Przy wlaczaniu zaplonu pojawia sie na wyswietlaczu komunikat Blue&me, telefon rowniez widzi modul w ustawieniach bluetooth, jednak samo sterowanie niemozliwe jest;/ Jak wciskam sluchawke, zeby wesc do menu glownego, to dostaje komunikat glosowy - nie pytajcie mnie co on oznacza, bo jest po wlosku. Pytanie, czy na podstawie tych symptomow mozna stwierdzic, ze modl jest uwalony, czy pomogloby np odpiecie klem akumulatora na jakis czas. Nie zalezy mi na wgrywaniu polskiego jezyka, wiec nie wiem, czy ewentualna aktualizacja softu bylaby konieczna. Dzieki wszystkim za odpowiedz.