Moze chociaz 10% z tych dziesiatek z.gliwic ?![]()
Jak widać ekipa z Gliwic tylko na swoim terenie się spotyka więc moja noga u nich nie postanie
1. betina87
2. przemek10
3. alfastyczny
Ja tez się zjawie tylko podajcie jakieś miejsce gdzie to się mamy spotkaćszczerze mówię ze nie znam topografii Oświęcimia
![]()
dalej dalej
wszystkie szczegoly podam Wam jutro. wstepnie tak dla rozeznania czasowego fajnie by bylo jakbyscie byli o 14 pod domem moich rodzicow. a proponuje sie spotkac zeby sie zebrac na parkingu ktoregos marketu w osw, jutro Wam wszystko napisze jak lista bedzie juz kompletna
lista:
1. betina87
2. przemek10
3. alfastyczny
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
Kolego pytałam ludzi których już troche znam czy sie wybiorą, dziś na 3stawach też próbowałam, ale niestety dużo ludzi pracuje bądź też ma szkołe dlatego nie mogą przyjechaćMnie też jest przykro, ale to nie znaczy byś się od razu denerwował, bo na Europie Centralnej spotkali się ludzie ogólnie z południa polski nie tylko z gliwic
Dodano po 3 minutes:
A co do adresu to miło by było żeby kolega ISHAN podał dokładny namiar gdzie się mamy spotkać bo ja też nie znam tamtych okolic![]()
Kolego Przemku, ja będę jechała od razu po pracy z sośnicy, Ty widzę jesteś z Katowic, spotkamy się gdzieś i pojedziemy razem?
Ostatnio edytowane przez betina87 ; 25-09-2014 o 22:24 Powód: Dodano
Jeżeli można to też wpadne
1. betina87
2. przemek10
3. alfastyczny
4. MODY SBL
Ostatnio edytowane przez MODY SBL ; 26-09-2014 o 19:48
przepraszam ze tak pozno pisze. dziekuje osobom ktore sie zapisaly ale postanowilismy jednak ze nie bedziemy organizowac orszaku. myslalem ze bedzzie wiecej chetnych, dwa rynek w osw jest zamkniety i robi sie problem z przejazdem.
jeszcze raz serdecznie dziekuje osobom zapisanym. prosze moda o usuniecie tematu
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
uu to szkoda. bo właśnie chciałem się wpisać z kumplem na listę.
szkoda, przykro troche. dalem info wczesniej ale zainteresowanie male. chcialem wiedziec wczesniej bo mialem dla was wszytko przgotowac, teraz juz troche pozno, nie bede mial jutro glowy juz do tego. ale dziekuje
Było:
Daewoo Tico 0.8
Opel Vectra B 1.8
Alfa Romeo 166 2.4jtd
Alfa Romeo 156 2.5 v6
Alfa Romeo 156 sw 2.4jtd
Jest:
Renault Scenic 1ph2 1.4
Problem tkwi w tym że niestety dużo osób korzysta z fb i o forum zapominaStarałam się zrobić ze swojej strony co mogłam by kogokolwiek zwerbować.
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak Życzyć Tobie i Twojej przyszłej Żonce wszystkiego dobrego na nowej drodze Życia!!!!! Pozdrawiam ciepło !