Tzn moze nie zbyt sprecyzowalem swoje pytania do was... Chodzi mi konkretnie wlasnie o ta Gt co jest w tej aukcji... Bardzo mi sie podoba i uwazam ze jak za 2004rok to nie jest zbyt mala cena ( moze sie myle) ... bocian , a moglbys przyblizyc mi troche twoja przygode z tym autem? Jak juz wspomnialem mam max 5k euro na auto i okolo 1-2 tysiace euro na dolozenie do niego w warsztacie , wyrobie sie zeby jezdzic tym autem bez problemow? Zaznaczam ze jakos nie bardzo chce kupopwac '' igle'' w Polsce , wole dac wiecej ale kupic tutaj w Niemczech... Mowi sie duzo o zawieszeniu w tym aucie ale na tych drogach wydaje mi sie ze to nie jest problem... Ludzie drwia z Alf ze to strasznie awaryjne auta itp... Ja jestem zwyklym zjadaczem chleba , wydaje mi sie ze dbam o auto bo jak tylko cos jest nie tak lub mnie nie pokoi lece do warsztatu lecz np. gdybym kupil akurat ta za 4.8k euro ( przypuszcam ze mi spusci na 4.5) i wloze jeszcze troche to bd tym jezdzil jak dobrym autem czy '' zagadka''. Bo jesli to sa zbyt male pieniadze to mnie w takim wypadku nie stac chyba na takie auto... prosze o wypowiedzi , mile widziana krytyka
Kurcze zapomnialem... Chcialbym jeszcze wiedziec czy w Gt z 2004r jest juz dpf? oby nie..