Mam mały dylemat a mianowicie jakie felgi stalowe i opony kupić na zimę do Alfy 147 rocznik 2008. Czy 15 calowe jak zaleca producent czy 16 calowe. Letnie mam na 17 calowych alufelgach.
Mam mały dylemat a mianowicie jakie felgi stalowe i opony kupić na zimę do Alfy 147 rocznik 2008. Czy 15 calowe jak zaleca producent czy 16 calowe. Letnie mam na 17 calowych alufelgach.
moze liczy ,ze felgi mu sie skapna
Gdybym miał tyle hajsu to brałbym 159...
Alfa zdechła - poszła w całości na części.
Ze względu na okazje - wyrwałem trzyletnie punto 1.4l z pewnego źródła w bardzo dobrym stanie serwisowane w aso z przebiegiem 180k.
Powiem tyle.... dobrze że żona tym jeździ codziennie a ja od święta bo bym k***cy dostał - niby w miarę wygodne, do 100km/h mało pali ale w przypadku tego auta muł to komplement a stabilna jazda powyżej 120km/h jest jedynie marzeniem. Mimo wszystko wbrew pozorom jest w miarę pakowne i 100 razy bardziej ustawne od 156.
Przy okazji chciałbym Wam podziękować za wspólnie spędzone chwilę i żegnam się do czasu aż nabędę kolejną Alfę bo obydwoje z żoną już tęsknimy za Alfunią.
100 razy bardziej ustawne od 156. - o co ci chodzi?
Pewnie o parkowanie![]()
Te punto to naprawdę muł pasiasty. Prędkość autostradowa to śmierć w oczach, strasznie nie pewnie się prowadzi... jedyny plus jaki widzę to to też jeździ o połowę taniej niż jaczyli po prostu oszczędność.
ustawne w sensie że można dużo więcej wsadzić do środka i łatwiej przewieźć coś większego - plusy klapy z tyłu