szmaciana, odkurzacz ekstrakcyjny mam zalatwiony, ten prosze Karchera chcialem kupic ale chodzi mi o plyn ktorym sie spryskuje przed zastosowaniem proszku.
RM760 moge rowniez odkupic jesli masz wieksza ilosc bo to bedzie moje pierwsze pranie a nie chce kupowac niepotrzebnie calego opakowania a oboawaim sie ze bez tego presprayu sienie obedzie bo to jasna tapicerka i fotel kierowcy jest az czarny :/
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Tym proszkiem wyczyściłem nawet smar grafitowy z łańcucha na prawie białej podsufitce( przewoziłem rower )
Na jedno pranie 3,5l wody idzie trzy małe łyżeczki . Starczy na cały samochód łącznie z boczkami.
Odkurzacz musi natryskiwać i wyciągać. Specjalna ssawka.
Nanosisz roztwór czekasz z 3 minutki ( aby nie wyschło ) i potem natryskujesz i wysysasz od razu. W ten sposób wypłuczesz wszelki bród.
Potem kolejny etap prania. Siadasz obok autka pijesz browara i patrzysz jak schnie
Te trzy łyżeczki ( na całe autko ) dam gratislub za browarka
do wyboru.
Ostatnio edytowane przez Włodek ; 16-10-2014 o 12:47
Amantes amentes
Zakochani są jak szaleńcy.
mam taki odkurzacz ktory natryskuje i wyciaga, a co rozumiesz przez to ze najpirw nanies roztwor?
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Panowie nie macie jakies alfy 147 fl po wypadku? Pasuje mi dupa cala![]()
Konrado, kup zgrzewkę i wyklepiemy! będzie funkiel nówka nie śmigana!![]()
piotrek dzis widziany w Wiewiorce.Co ty masz za ramki bo sa jakies czerwone ale mowisz, ze nie klubowe.Gdzie Ty mieszkasz??Pozdrawiam.Lapki byly
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html