ja tam tankowałem swego czasu ropę z tira i różnicy nie zauważyłem żadnej więc nie pisać głupot
ja tam tankowałem swego czasu ropę z tira i różnicy nie zauważyłem żadnej więc nie pisać głupot
Jak ja w pospiechu zalalem bio to mechanik kazal mi spuscic,common rail nie lubi bio.sprzedalem ze strata do koparki.lepiej dac kilka zlotych wiecej orlenowi niz kilkaset mechanikowi.
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
na kradzionym nie zajedziesz...po prostu...
paliwo nie było ściągane ze zbiornika tylko tankowane od razu do plastikowej bańki.Bańki czyste,kilkukrotnie była w nich ropa
ja tylko żartowałem
A tak serio, to różnica jest duża w tym, gdzie się tankuje. I nie chodzi o firmę, tylko o konkretne stacje. Czasami mam wrażenie, że mocy ubyło a innym razem jak zatankuję, to od razu żwawiej.
Nie znam się na paliwach, ale czy faktycznie aż taka różnica jest w paliwie z dystrybutora dla TIRów?
Co do BIO, to przypadkiem nie wszystkie paliwa mają dodatek BIO? A może w różnych proporcjach?
Rozne proporcje bio,i przez to sa paliwa "mokre" i "suche".Im wiecej bio to bardziej "suche".
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
niewazne czy ze zbiornika czy z dystrybutora to i tak kradzione. a uwierz mi kolego mozesz za to beknac rownie dobrze jak Twoj kolega "siofer"
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
dajcie sobie spokój z tym umoralnianiem mnie.nie o to chodzi w tym temacie
dobrze w takim razie w temacie:
pracuje w firmie transportowej i na ropie ktora tankujemy ciezarowki jezdza normalnie osobowki, mercedes, bmw, fiat, mini, vw. nie ma w zadnym z tych samochodow jakichkolwiek objawow problemow z silnikiem wiec prawdopodobnie Twoj kolega tankuje jakies gowno a nie dobry olej napedowy - ropa przywozona do nas do firmy nie jest zolta!
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!