Przerażasz mnie.
Przerażasz mnie.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
no wybacz ale w ofertach na allegro nie ma opisu do jakiego koloru nadwozia to jest XD
Nie ma czegoś takiego jak wosk pod kolor nadwozia. Po kolor nadwozia możesz mieć jedynie jakąś politurę a to jest co innego niż wosk. Taki FK jest uniwersalny więc śmiało możesz kłaść.
Niektórzy producenci rozgraniczają to (może dużo powiedziane, ale mają woski do jasnych i ciemnych kolorów), np. Soft99, PB
Moje 147 powodów do szczęścia
ok dzieki wielkie![]()
Czesc. Male porownanie/test szamponow
ZYMOL auto wash http://showcarshine.pl/szampony/1650...ash-142-l.html
meguiars ultimate wash & wax http://www.meguiars.pl/shop/product_...roducts_id=490
Polecam oba, choc po Megsie na+ to, ze auto lsni jak po niezlym woskowaniu.
1. Nic nie widać.
2. Jak Ty po zdjęciach umytego już samochodu chcesz porównywać szampony? Przecież szampon nie nadaje lakierowi wyglądu, jego rolą jest jak najlepsze umycie samochodu w taki sposób żeby nałożonemu woskowi nie zaszkodzić. Żeby serio zrobić dobry test musiałbyś pół samochodu przez długi czas myć jednym szamponem, pół drugim i obserwować jaka będzie różnica w długości trzymania tego samego wosku na obu stronach.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
A kto pisal, ze mialem zamiar zrobic dobry test? Zbyt powaznie do tego nie podszedlem, w przeciwienstwie do Ciebie
A wlasnie ze widac![]()
Wiesz to jest forum kosmetyka a nie pro detailing. Nie kazdy ma doktorat z detailingu. Napisalem to dla ludzi, ktorym nawet za umycie auta ciezko sie wziasc, zwlaszcza w okresie jesienno-zimowym.
no nie wiem, dla mnie też nie widać w sumie różnicy.
Szamponem z tesco też można uzyskać taki efekt - ba będzie sie nawet bardziej świecić
Żeby nie było offtopa - wywalam wszystkie kosmetyki i kupuje galon BSD![]()
Jestem w mega szoku co to wraz z Spectrum od K2 zrobiło z mojego lakieru![]()
147 powodów do zadowolenia