Tak, jest. Nie byli w stanie określić, czy mój silnik to 146 czy 148KM (były 2 wersje TS) oraz czy mój samochód był fabrycznie wyposażony w katalizator. Ale można się dowiedzieć, jaki miał kolor i kiedy oraz gdzie został sprzedany.
Tak, jest. Nie byli w stanie określić, czy mój silnik to 146 czy 148KM (były 2 wersje TS) oraz czy mój samochód był fabrycznie wyposażony w katalizator. Ale można się dowiedzieć, jaki miał kolor i kiedy oraz gdzie został sprzedany.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Archivio Storico prowadzi ten Pan:
https://www.youtube.com/watch?v=7ZtYvGGQGt0
podziekowania dla niego![]()
Podaj VIN, zobaczę co mogę sprawdzić.
-----------------------------------------------------
www.classiccarrestorationcenter.com
Dodano po 5 minutes:
Rozumiem, że robiliście tylko blachę i lakier. Auto ma nieoryginalne boczki drzwi, brak uszczelek pod klamki i znaczki pininfarina itd. Szkoda, że nie udało się zrobić całości, żeby efekt końcowy był zadowalający. Chromy też widzę, że do odnowienia i nie wszystko jest. Takie auto po kompletnej renowacji może kosztować 15-20000 euro. Lakier wygląda bardzo ładnie. Jeśli jeszcze to Cię interesuje, to mogę spróbować sprawdzić to auto - podaj VIN.
Ostatnio edytowane przez Bertone ; 27-10-2014 o 10:32 Powód: Dodano