Czytając tyle tematów jednocześnie nie pamiętam każdej wypowiedzi. Biorąc pod uwagę, że nie jest to jedyne forum jakie czytam...
Czytając tyle tematów jednocześnie nie pamiętam każdej wypowiedzi. Biorąc pod uwagę, że nie jest to jedyne forum jakie czytam...
Using Tapatalk
Ja raz jak mialem rezerwa i krzywo stanalem na 15minut, zgasilem autko, to po odpaleniu mialem poziom zerowy i informacje GLOSNA INFORMACJE Critical fuel cos tam :p
To ja zauważyłem, że podczas jazdy jeśli chcemy wejść w menu przycisku MODE to tylko pozwoli ustawić limit prędkości. Gdy się zatrzymany mamy dostęp do całego menu.
Może nie czary ale blokada żebyś skupił się na jeździe a nie na ustawieniu daty,godziny.
wysłane z mt11
tez to zauwazylem pare dni temu ale powiem ci ze nieraz da sie wejsc normalnie w menu nie wiem od czego to zalezy ;d mowie tu o bawieniu sie podczas jazdy :p A zauwazyl ktos kto ma navi ze wciskajac paro krotnie szybko guziczek TRIP?? ten co pokaazuje spalanie itpjak go szybko wcisne z 6 razy to radio sie wyłącza xDDDD
A mnie zastanawia na jakiej podstawie connect zmienia kolor z dziennego na nocny bo na pewno nie na podstawie załączania świateł po cały czas jeżdżę na światłach.
a może godzina?
A może czujnik nasłonecznienia (ten grzybek centralnie na desce?![]()
nie mam pojecia, wiem ze nawet jak jest ciemno a nie wlacze swiatel dziennych, to navi sie nie przyciemni, wiec tak czy siak to musi miec polaczenie ze swiatlami;p . Ubaw mialem jak wracalem ze szczecina po kupnie, jak sie bawilem podczas jazdy navi a potem nie umialem przywrocic by sie sama przyciemnila, ciemno, deszcz leje nic nie widze navi po oczach napierdziela ile wlezie az bluzą zarzucilem![]()
W mojej alfie "ukrytą zdolnością" jest ściąganie przedniego zderzaka bez odkręcania śrubek xD wystarczy magiczny polski krawężnik :/
Albo jest tryb w navi taki jak jedziesz radio podglasnia ci sie samo jak robisz postuj na swiatlach troche sie wycisza i znow jedziesz podglasnia sie.
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
No niby jest ale strasznie irytujące to dla mnie było, wiem że można regulować siłę tego wyciszania, ale i tak to zawsze kończyło się tym że jak się zatrzymywałem na światłach to nie słyszałem radia. Za to przydatna opcja to automatyczne zamykanie obiegu Klimy (chyba ktoś już wspominał) przydała się kiedy wczoraj wyprzedzałem chlew na kołach taki przewożący świnie i nawet nie poczułem, a w poprzednim aucie to był dramat.![]()