CodeMaker, to nie ludzie maja byc chetni, tylko producent![]()
Juz Ci mowie dlaczego warto byloby kupic to auto- po to, ze bedzie tylko 6 sztuk na swiecie. Kupujac auto za 10 milionow zlotych mozesz byc pewien, ze ktos kto chce je bardziej miec kupi od Ciebie je za 20 milionow.
Za komuny ponoć było podobnie- kupowalo sie auto za ilestam, a po wyjezdzie z "salonu" sprzedawalo sie za 2x wiecej
Ot co.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Zawsze to lepiej niż Opel Adam, ale nadal słabo.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Bez wzgledu na powod kupna nie ulega zmianie fakt ze Sergio jako nazwa dla superauta nie brzmi dumnie. Pasowalo by raczej Fiat 500 Serdzjo edyszyn :-P
Dla nas może tak. Ale jak wypowiesz słowo sergio przez pryzmat włoskiego to już nie jest tak źle. Pamiętaj że produkując auto, nazywając go, nie myślisz jak to będzie brzmiało we wszystkich językach świata.
Chyba wyjątek a nie sztandarowy przykład.....
http://moto.onet.pl/najwieksze-wpadk...wami-aut/z7nv6
Wyjatek potwierdza regule![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
Ale macie zmartwienie.