Sprawdź temp na kompie, wskażnik za bardzo przekłamuje
Sprawdź temp na kompie, wskażnik za bardzo przekłamuje
Mniej więcej się pokrywa. 3 stopnie różnicy...
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
No ja w sumie się tak bardzo tym nie martwię, po prostu zastanawia mnie czy to nie jest za długo?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Za duzo. Chciałeś powiedziec. Patrz obserwuj jesli podczas jazdy 100-120 km/h zacznie temperatura spadać znaczniej to wtedy trza sie zastanawiać. :-). Moim zdaniem jezdzij i ciesz sie jazda AR. Bp za te 200-300zl mozesz naprawde kupę km zrobic i napawać sie widokiem z alfetki. :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez tomaszchwesiuk ; 31-10-2014 o 09:17
Podczas jazdy nie spada.
Takiej odpowiedzi oczekiwałem. Zatem zapominam o tym temacie![]()
czujnik temperatury to rzadkosc. jesli bedzie oszukiwal to tylko jesli przepuszcza. jesli suchy to dobry.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Pytanie do właścicieli 2.4 Czy u Was wskazówka temperatury trzyma zawsze równo 90? Ostatnio zauważyłem że po przejeździe obwodnicą (~140km/h) trzyma ładnie 90 natomiast jak dojeżdzam do zjazdu i hamuję silnikiem przez dobre kilkaset metrów (jest też nieco z górki, gaz całkowicie puszczony) to temperatura mi spada tak o jedną kreskę. Po jakim dystansie w ruchu miejskim temperatura osiąga u Was 90? Jak jest chłodno to po ok 8km nie mam jeszcze 80 stopni... Szykować się na wymianę termostatu?