Zapytaj o rabat forumowy i brać po sztuce czy ile tam sie chce
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Bajer fajny ale jak poprowadzic instalacje i do czego ? Bo to ma wspol grac z manetka od sprtskiwaczy ?
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
@e5nio - niektóre samochody, które miały pakiet zimowy, mają w standardzie ogrzewane dysze (ogrzewanie działa chyba równo z tym od tylniej szyby oraz lusterek).
Niektóre samochody, które nie mają tego pakietu, mają niezbędne do podłączenia wiązki, więc wystarczy podpiąć, uruchomić w FES/MES i zrobić osiowanie.W ten sposób można sobie doposażyć samochód w pakiet zimowy.
Tak samo jest z innymi pakietami.
Niektóre samochody bez kierownicy multifunkcyjnej, mają podprowadzoną wiązkę (wystarczy kupić kierownicę + zwijak -> osiować)
Niektóre bez tempomatu, mają instalację (wystarczy dokupić manetkę -> osiować)
Jest wiele bajerów, które można dołożyć, jak się tylko ma instalację (bo ciągnąć samemu kable - nie każdemu się chce... ale jak jest gotowa instalacja, to wystarczy dokupić element i uruchomić).
Ostatnio edytowane przez mateuszszar ; 05-11-2014 o 00:42
Oooto czekam na wyplate i kupuje kabel na can i bd testowac
. Tefo to juz nie wiedzialem ogolnie dzieki za odo
@e5nio - do sprawdzenia czy masz instalacje nie potrzebujesz kabla...![]()
Mateuszszar to szukac jej pod oslona termiczna ?. Jezeli mam ro kupujebo w zimie to rarytas
Jak otworzysz maskę, to z lewej strony masz wąż od spryskiwacza, a (o ile dobrze pamiętam - bo ktoś o tym pisał na forum) - z prawej przewód od grzania dysz. Jeśli masz przewód, to odchyl osłonę - zobacz czy masz podpięte, czy luźne. Jak luźne -> kupujesz dysze > podpinasz > FES/MES -> włączanie opcji > osiowanie...![]()