Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Temat: Szybkie potwierdzenie

Użytkownik Ogier Avatar polkop
    Auto
    Alfa Romeo 147, 1.6 TS 16v 120 KM, 2006r.

Domyślnie Szybkie potwierdzenie

Witam nie chce kupic czegos nieodpowiedniego wiec profilaktycznie zapytam czy te klocki beda pasowac do mojej Ali ?
    http://allegro.pl/trw-klocki-hamulco...726024893.html

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar michal.115
    Mieszka w
    Wadowice
    Auto
    Była Alfa Romeo 147 FL 1.6 TS 120KM 2008r teraz GT 3.2 :)

Domyślnie

Pasować będą. Jednak jak dla mnie to kupno kota w worku. W takiej cenie mogą, choć oczywiście nie muszą, piszczeć, szybko i nierówno się zdzierać, przez co pogarszając jakość hamowania.

Użytkownik Fachowiec Avatar sleyer3
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    alfa romeo 147 1.9jtdm 150KM 2006r.

Domyślnie

Pasta do klocków i nie powinny piszczeć, o ile to trw.

Auto

Domyślnie

czyli trw nie bardzo ? za tanio ?

Mieszka w
    Częstochowa
    Auto

Domyślnie

Ja tego nie powiedziałem. Nie orientuje się w cenach ale skoro za komplet na przód dobrej firmy komplet za 400zł klocki i tarcze idzie wyrwać czyli i ta cena realna.

Użytkownik Ogier
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,6TS ' 08

Domyślnie

za tanio haha... - też mi argument.Zadziwiające jakich argumentów niektórzy używają.Owszem cena bywa często powiązana z jakością produktu ale na pewno nie jest jego bezwzględnym wyznacznikiem.Jak ktoś natomiast nie miał do czynienia z danym producentem lub produktem to lepiej niech po prostu się nie wypowiada na jego temat bo wprowadza niepotrzebny zamęt.Idąc tym tropem wystarczyło by wyszukać najdroższe klocki na rynku i je kupić bo przecież muszą być najlepsze jak takie drogie

Mieszka w
    Częstochowa
    Auto

Domyślnie

Nikt nie mówi o cenie jako jedynym wyznaczniki, ale skoro nie można czegoś ocenić organoleptycznie, można czasem przyjąć że w Polsce nie ma okazji i na okazji można się przejechać.

Auto

Domyślnie

nie chodzi mi o to ze musza byc najdrozsze. po prostu wyczytalem na forum ze trw beda dobre a ze drozsze od zwyklych no to trudno ale tu kolega wyzej mnie troche zmylil bo napisal ,,,,Jednak jak dla mnie to kupno kota w worku. W takiej cenie mogą, choć oczywiście nie muszą, piszczeć, szybko i nierówno się zdzierać, przez co pogarszając jakość hamowania.,,,, tak ze wyniklo mi z tego ze sa wedlug niego za tanie i jakies lipne lub lipna aukcja czy cos, choc po szukaniu na allegro po tych markach dobrych ktore polecacie na forum to ceny wlasnie takie sa a on pisze ze kupno kota w worku tak ze sie zaplatalem...

Użytkownik Ogier
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,6TS ' 08

Domyślnie

Cytat Napisał polkop Zobacz post
    nie chodzi mi o to ze musza byc najdrozsze. po prostu wyczytalem na forum ze trw beda dobre a ze drozsze od zwyklych no to trudno ale tu kolega wyzej mnie troche zmylil bo napisal ,,,,Jednak jak dla mnie to kupno kota w worku. W takiej cenie mogą, choć oczywiście nie muszą, piszczeć, szybko i nierówno się zdzierać, przez co pogarszając jakość hamowania.,,,, tak ze wyniklo mi z tego ze sa wedlug niego za tanie i jakies lipne lub lipna aukcja czy cos, choc po szukaniu na allegro po tych markach dobrych ktore polecacie na forum to ceny wlasnie takie sa a on pisze ze kupno kota w worku tak ze sie zaplatalem...
    No właśnie to miałem na myśli pisząc o wprowadzaniu niepotrzebnego zamętu - gdyby michal.115 napisał , że miał do czynienia i nie poleca to nie ma sprawy ale jeśli nie używał , a na dodatek jak się wydaje nie do końca jest zorientowany jakie klocki i w jakiej cenie są godne polecenia to po co odradzać ?

Użytkownik Embrion Avatar ExpressParts
    Auto
    OOOO

Domyślnie

Cena jak na te konkretne TRW dobra, ale nie rażąco niska. Sprzedawca ma 100% pozytywów, więc powinno być OK. TRW jako marka też godna polecenia.