Ja nie pisalem nic o poprawianiu
To pisal inny kolega
Ja odnosilem sie do twojego wpisu ze jak ktos nadal bedzie pisal o twoich autach itp to za to odpowie
Po czym sam grozisz komus " dostaniem w zeby "
Teraz jasniej ?
A co do poprawiania - napisales ze ogloszenie nr ..... to jest 2010 rok itd
Wejdz teraz w link z nr ktory sam podales i przeczytaj opis...
Nie wiem czemu klub komu ma to służyć, od dłuszego czasu przygladam i czytam forum, ale dzisiaj znowy znalazłem wywody na temat moich samochodów, nie chce nikogo obrażać (z zarejestrowanych użytkowników forum), nie widzilaeś auta na żywo NIE PISZ BEZPODASTAWNYCH BZDUR!!!
nastepny motyw
Kolego raf265 to forum chyba nie dla Ciebie - dotykają Cię uwagi kolegów, a sam rzucasz w nich oskarżeniami i groźbami.
Czy nie uważasz że my jako stosunkowo nowi forumowicze powinniśmy szanować bardziej "zasiedziałych" tu kolegów
Sorry może i troszkę przesadziłm, ale sledze to forum dość długo i widze że rozpisujecie sie na temat moich ofert delikatnie mowiąc bez podstawnie, zawsze byłem przekonany że takie formum ma pomóc kupującemy (ale w tym przypadu nie pomoże) jedynie może zaszkodzić sprzedającemu poprzez podanie nie prawdziwycch informacji.
Dziekuje i pozdrawiam
Ok, dość często Cię Panie Kolego widuję, więc dla ułatwienia Ci sprawy mogę nadstawić i drugi policzek
No może i długo ale poniższe wątki pewnie przeoczyłeś...
A tej konwersacji to już na pewno nie kojarzysz... (śledzący wątek będą wiedzieć o co chodzi)
Panowie a co powiecie o tej sztuce http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-ti-C34506171.html. Zamierzam na dniach jak tylko czas pozwoli podjechać i ją pooglądać. Cena chyba adekwatna do rocznika i wyposażenia, oczywiście stan techniczny do zweryfikowania.http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-ti-C34506171.html - byłem ją kiedyś obejrzeć i całkiem nieźle wyglądała. Od razu mówię, byłem ją obejrzeć na zasadzie - mam blisko to podjadę zobaczyć czy nie jakiś strucel i ew potem będziemy sprawdzać. Auto sprowadzone nie tak dawno, niemieckie czerwone rejestracje jakoś do końca września, generalnie ładne. Sprzedający mówi, że wymienił jeden wahacz dolny na przodzie i tulejki na górze też w jednym, sprzęgło i dwumasę. Z tego co mi się rzuciło w oczy to strzelają ograniczniki w drzwiach z tyłu i jakaś sierota próbowała wydłubać radio przez co są drobne wgniecenia na alu w trzech miejscach. Zaproponowałem sprzedającemu przegląd w Rzeszowie (60km) - mówi: spoko. Do niczego jednak nie doszło bo sprzedający wprowadził mnie w błąd zaznaczając fakturę VAT w ogłoszeniu, przy oględzinach okazało się, ze to faktura VAT-marża, gdyby nie to być może byłaby już mojaPo panelu klimatyzacji wydaje mi się że rok produkcji to 2007r a nie 2008 jak w ogłoszeniu. Jeśli macie VIN można to łatwo sprawdzić(Nie sprzedawałeś kiedyś samochodu z takim numerem VIN? Popatrz w papiery... to tak tylko apropos tekstu, że sprzedawałeś samochody tylko z 2008 i 2009 roku.)Podany VIN od sprzedającego. ZAR93900007137941
Proszę. Pozdrawiam również.Prod. 1.09.2007
Ostatnio edytowane przez łuk4sz ; 09-11-2014 o 23:35
Takie pytanie jaka jest mniej wiecej wartość cena dla AR 159 1.9 JTD 16V w automacie 2009r. Distinctive i z Alfatexem czarna SW przebieg około 150tys km.
Prawdopodobnie bedę mógł miec taką na jakies 70%.
I co z uzytkowaniem automatu?
Czy dla mnie, zobacze czy mi sie automat spodoba, jak nie to bedzie na sprzedaz, oczywiśćie po doprowadzeniu do stanu "idealnego" jak każda co ode mnie wychodzi...
Ostatnio edytowane przez LukeMazur ; 09-11-2014 o 21:22
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C35064268.html
Co sądzicie o tej belli? Wiadomo że przebieg min. + 100 tys.