pozdrowienia dla Kierownika/Kierowniczki czarnej Brerki przejeżdżającej na ul.Głębockiej dziś ok 18![]()
pozdrowienia dla Kierownika/Kierowniczki czarnej Brerki przejeżdżającej na ul.Głębockiej dziś ok 18![]()
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczke czerwonego GTV widzianego na Al.Usa chyba skręcił w Grenadierow godzina 16:35 wczoraj... jechalem w przeciwnym kierunku rajdo..
Pozdrowienia dla Mito na WH bez ramek stojące dziś pod Sonatą w Sochaczewie![]()
Pozdrawiam kierownika czerwonej 164 na WML widzianej w sobotę 8.11 po 16 na Grodzieńskiej na Pradze.
Tak dejon, wtedy.![]()
No tak wiem wiem ze byłeśa ze 164 w moim rejonie
Wyslano z Noki 3110![]()
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 WM ..Z ramkami klubowymi widzianego teraz czuli 7:00 grochowska za wiatrakiem w strone targowej. Akurat jechalem za a potem obok..tylko oplem z kumplem wiec nie bylo mozliwosci przywitania.
Wyslano z Noki 3110![]()
Pozdrawiam kierownika czerwonej 147 po fl na blachach WI - puszczałem Cię skuterem na rondzie Dmowskiego jak skręcałeś w Marszałkowską koło 7:40 ;]
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Pozdrawiam kierowce ciemnej AR 147 po FL na tablicach WR (niestety numeru nie zapamiętałem), mijanego w dniu 8.11 (sobota) na ulicach w Busku Zdroju (świętokrzyskie). Ja biała AR 147 z czarnym dachemMachnąłem ale nie wiem czy było widać, bo jednak była pora wieczorowa
wydaje mi sie że poświeciłeś długimi, ale pewności nie mam bo skręcałem na skrzyżowaniu ;p
Pozdrowienia dla czarnej 166, która stała dzisiaj (10.11) żeby skręcić w lewo z Modlińskiej w Klasyków. Możliwe że Anonimowy, ale głowy nie dam.WA 72cośtam.