Jak w tytule...W ogłoszeniu ideał nie ma skazy w realu my ty silnik i wiele innych czytaj niżej ...jeśli ktoś miał zamiar jechać oglądać idealny stan to odradzam...owszem Photoshop działa cuda... nie jest idealna kilka wgnieceń auto ewidentnie bite po stronie pasażera ale najważniejsze jest to ze obecnie auto stoi u mechanika który jest wujkiem sprzedającego rozgrzebany silnik i wiele rróżnych ale...Wiele do życzenia pozostawiać książka serwisowa facet gubi się w tym co mówi raz ze rozrząd robiony w Szwajcarii potem ze coś stukalo to rozebrali i zrobili jeszcze raz ze fakturę mają jednak tylko na ten rozrząd robiony u nich w warsztacie rodzinnym...Stary dziadol nie daje dojść do słowa wciska żywcem zachwala jako to środek piękny zadbany... kiedy ja mówię że środek mnie mało obchodzi to zdziwiony ze interesuje mnie to co po maska i dalej leje wodę ze Auto sprawne tylko coś tam przygasa i coś tam się tłucze ze Auto wyjedzie dopiero kiedy będzie ok... Auto ma gruuuba usterkę silnikowaZ którą nie mogą sobie poradzić... OK czyli na sztukę ...ja zmarnowałam dzień jadąc z Krakowa do RadomiaA jeśli już ktoś się zdecyduje jechać to weźcie parę 100 na przegląd w ASO
TUTAJ link do ogłoszenia
http://allegro.pl/alfa-romeo-156-2-5...742013307.html