Witam,
moim kolejnym problemem jest to, że nakapało mi na przekaźnik z nagrzewnicy i się spalił.. i nie mam kierunkowskazów..
Czy wie Ktoś gdzie mogłabym nabyć taki zielony przekaźnik 60617164?
Proszę o pomoc..
Pozdrawiam.
Witam,
moim kolejnym problemem jest to, że nakapało mi na przekaźnik z nagrzewnicy i się spalił.. i nie mam kierunkowskazów..
Czy wie Ktoś gdzie mogłabym nabyć taki zielony przekaźnik 60617164?
Proszę o pomoc..
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez małaCzarna ; 14-11-2014 o 09:01
Naprzykład tu: http://allegro.pl/alfa-romeo-166-prz...740914392.html
Też tego znalazłam i tylko tego..
ale sprawa jest juz zalatwiona, dzieki
Ostatnio edytowane przez małaCzarna ; 14-11-2014 o 18:40
malaczarna napisz PW do rafal0717, cuma_borek, ciecieszek, kubicze. Na forum jest tez dział BAZAR i tam sie ogłaszają chlopaki z autami na rozbiórke. Allegro to ostatecznosc bo tam czesto ceny sa wzięte z kosmosu...
PS stanlizak w tym drugim linku koles napisał ze sprzedaje przekaznik szary, a czarna szuka zielonego z tego co pisała...
[C
Jeszcze raz przesyłam podziękowania z mojej strony..
Zastanawiam się tylko czy kiedyś skończy się to, że coś ciągle się pier.. inaczej nie idzie tego nazwać..
Jedyne to dobre i to moje szczęście dzieje się to zawsze jak już wrócimy z "wakacji", a wyjeżdżam często, daleko i po całej Polsce.. wiec jak kiedyś zobaczycie Alfke gdzieś na poboczu to pomóżcie
Pozdrawiam małaCzarna.. Japonka..
Witam, sam chętnie kupie taki sprawny i sprawdzony przekaźnik, prosze o oferty na priv, poki co nie jestem w stanie zakladac postow w dziale Bazar![]()